Wat ga je doen als Personeelsplanner?

Als Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van het callcenter van één van onze klanten. Je plant honderden collega’s in, dus je dagelijkse werk kan een behoorlijk complexe puzzel worden. Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden: de opgegeven voorkeurstijden van medewerkers, fulltime en parttime contracten en de verhouding tussen gewerkte avonduren en weekenden ten opzichte van doordeweekse dagen, bijvoorbeeld. Daarnaast houd je ook rekening met de inhoudelijke kennis van alle aanwezige medewerkers. Op basis van zogeheten skillsets weet je wie ervaring heeft met welke onderwerpen, en hoeveel ervaring ze ermee hebben. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat er altijd iemand aanwezig is die verstand heeft van verzekeren.

Als Personeelsplanner maak je soms mee dat je de planning niet rond krijgt. Bijvoorbeeld omdat er op een bepaalde dag niemand beschikbaar is met kennis van een bepaalde skill. Wanneer dit het geval is, dan schakel je met de Team Lead om te vragen hoe dit opgelost kan worden. Zijn er structureel te weinig medewerkers die zich een bepaalde skill eigen hebben gemaakt? Dan signaleer je dit en ook dat geef je door aan de Team Lead.

Carrierecafe heeft de afgelopen twintig jaar een groot netwerk opgebouwd in de financiële wereld. We kennen het dagelijkse reilen en zeilen op callcenters bij banken en verzekeraars heel goed. Daarom kunnen we je met zekerheid helpen om jouw volgende WFM-uitdaging te vinden! Momenteel zijn we actief op zoek voor ABN AMRO en de Rabobank.

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Personeelsplanner ben je het merendeel van je tijd met je kerntaak bezig: planningen maken. Met het gehele WFM-team overleg je dagelijks, om er zeker van te zijn dat het werk van de Personeelsplanner, Traffic Managers en Capaciteitsmanagement op één lijn blijft. Tot slot besteed je een klein deel van je tijd aan het signalen van capaciteitsproblemen, die je doorspeelt aan een Team Lead.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO-diploma;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als Personeelsplanner (of in aanverwante rol);
  • Je hebt ervaring met Verint en/of andere WFM-tools.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

aminelowres

Amine Mokaddem

Jouw contactpersoon
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Bereik Amine op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

aminelowres
Amine Mokaddem