Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je de antwoorden op veelgestelde vragen van professionals en opdrachtgevers.

Kan ik zonder CV solliciteren op mijn smartphone?

Ja, dat kan!

Je kunt solliciteren door in te loggen op je LinkedIN-account. Kies voor deze optie bij één van onze vacatures.  Je CV-gegevens worden dan automatisch naar ons verzonden. Eenvoudig solliciteren dus, op desktop, tablet of smartphone!

Staat de vacature die ik heb gezien nog open?

Als de vacature nu op de website staat: ja.

De vacatures die je op Carrierecafe.nl vindt zijn altijd actueel. Doordat wij een groot netwerk hebben in de financiële dienstverlening, kunnen we veel vacatures doorlopend aanbieden. Vacatures met een korte looptijd halen we direct van de website zodra de vervaldatum is gepasseerd. Zie je nu een geschikte vacature? Reageer dan direct om te voorkomen dat je de sluitingsdatum mist!

Hoe kan ik een open sollicitatie doen?

Gebruik de Match je CV-optie.

Een ervaren recruiter gaat dan direct op zoek naar een passende vacature voor jou. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur reactie!

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Een Recruiter bekijkt je CV en neemt contact met je op.

Hebben we een geschikte vacature voor jou? Dan volgen er één of twee gesprekken met de opdrachtgever. We bereiden je uitgebreid voor op deze gesprekken. Verlopen de gesprekken goed? Dan volgt er een plaatsing bij de opdrachtgever. Carrierecafe wordt dan je werkgever. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en dat je aan projecten werkt die bij jou passen!

Hoe begeleidt Carrierecafe mij nadat ik op een opdracht ben geplaatst?

Je krijgt een fieldmanager toegewezen.

Deze fieldmanager wordt jouw persoonlijke loopbaanbegeleider. Hij of zij denkt met je mee over ontwikkelmogelijkheden en is je luisterend oor voor alles wat je bezig houdt, binnen en buiten het werk.

Hoe kom ik aan (tijdelijk) financieel personeel?

Neem contact op met onze Business Manager: Bodine Buijserd!

Carrierecafe Detachering is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor de financiële dienstverlening. We hebben 20 jaar ervaring in deze branche en in die tijd hebben we een groot netwerk opgebouwd. De ideale kandidaat om jouw team uit te breiden, bevindt zich met zekerheid in ons netwerk!

Welke arbeidsbemiddelingsdiensten biedt Carrierecafe aan?

Carrierecafe biedt detachering, werving & selectie en detvast aan.

Bekijk onderstaande pagina voor meer informatie!

Welke opdrachtgevers maken gebruik van de diensten van Carrierecafe?

Carrierecafe levert gemotiveerde professionals voor meerdere banken en verzekeraars.

Wij hebben op dit moment professionals gedetacheerd bij onder andere ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, Nationale Nederlanden en de Volksbank. We zijn preferred supplier voor meerdere bancaire afdelingen, zoals Hypotheken en Detecting Financial Crime (DFC) van ABN AMRO.

Welke functiegroepen bemiddelt Carrierecafe?

Risk, Finance & Compliance professionals.

In ons netwerk bevinden zich met name veel professionals met kennis van CDD/KYC/AML, hypotheken, kredieten, zakenbankieren, debiteuren, klantenservice en WFM.

Stuur ons een bericht