Welke klantenservice vacatures heeft Carrierecafe?

We zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze medewerkers voor callcenters die met particulieren of zakelijke klanten willen werken. Bij een bank specialiseer jij je over algemeen in één van die klantgroepen. Het aanbod van vacatures op gebied van particuliere klanten is overigens wel een stuk groter. Maar als je meer affiniteit hebt met zakelijke klanten dan zijn er zeker goede opties.

Als je op een callcenter van een grote bank of verzekeraar gaat werken, kun je in theorie vragen over alle producten krijgen. Over het algemeen heeft een callcenter een skill model, waarbij je in stappen vragen over verschillende onderwerpen leert beantwoorden. Heb je een onderwerp onder de knie? Dan leer je een volgende skill. Op die manier blijft het werk uitdagend. Je leert on the job door.  Een voorbeeld van een skill die je op iedere klantenservice kunt leren is verzekeren.

Je kunt er ook voor kiezen om bij een zakelijke klantenservice aan de slag te gaan. Deze keuze is afhankelijk van je eigen toekomstvisie. Bankiers die ervoor kiezen om zakenbankier te worden, blijven vaak in die hoek van de bank werken. Heb je dus ambities om Financieel Adviseur of Hypotheekadviseur te worden? Dan is de keuze voor een klantenservice die zich richt op particulieren een betere keuze. Heb je ambities in de richting van Accountmanagement, Kredietacceptatie of een andere zakelijke functie? Dan legt een rol op de zakelijke klantenservice van een financiële dienstverlener een betere basis voor je CV.

Waar hebben jullie openstaande vacatures?

Carrierecafe heeft doorlopend openstaande klantenservice vacatures in: Amersfoort, Amsterdam, Diemen, Rotterdam en Utrecht. Voor de zakelijke klantenservice van Rabobank geldt dat we voor vrijwel alle provincies openstaande vacatures hebben. De zakelijke tak van banken is vaak nog verspreid over het gehele land. 

Callcenter: in- of outbound aan de slag?

Als je bij een financiële dienstverlener aan de slag gaat op de klantenservice, dan bel je over het algemeen inbound. Daarnaast bedien je binnenkomende contacten via andere kanalen. Er bestaan daarnaast ook zeker outbound functies, maar die zijn in de minderheid. De Hypotheekadviseur VDB (Verrassend Klantbeheer) bij de ABN AMRO is daarvan een voorbeeld. In deze rol bel je outbound met klanten die een brief hebben gehad over de status van hun hypotheek. Het gaat daarbij om hypotheken die niet klassiek afgelost worden. Je bespreekt de risico’s met deze klanten. De titel Hypotheekadviseur is in dit geval wat verwarrend: je geeft officieel geen advies. Maar het is wel een hele goede functie om mee te beginnen. Zoek je een outbound vacature? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we direct op zoek naar de perfecte functie voor jou!

Is vanuit huis werken mogelijk?

Ja, bij het merendeel van onze openstaande klantenservice vacatures is het mogelijk om gedeeltelijk of zelfs geheel vanuit huis te werken. 

Je werkleven na de GGD

Carrierecafe wordt regelmatig benaderd door medewerkers van het GGD callcenter die een geschikte vacature zoeken. De GGD gaat het komende jaar flink afschalen, dus blijf je met de vraag zitten: is er een werkleven na de GGD?

Heb je al ervaring in de financiële wereld en heb je mogelijk zelfs nog actieve WFT-certificaten? Stuur dan zeker je CV in! Zijn je WFT-certificaten verlopen, maar wil je wel graag in de financiële dienstverlening werken? Neem ook dan gerust contact met ons op, zodat we een geschikte baan voor je kunnen zoeken!

Waarom werken via Carrierecafe?

Carrierecafe heeft 20 jaar ervaring met het bemiddelen van klantcontactfuncties in de financiële wereld. Ooit begon het met bankhalmedewerkers, in de tijd dat direct klantcontact nog zeer alledaags was bij banken. Inmiddels is het klantenservice een bonte mix van verschillende contactkanalen geworden: chat, telefoon, mail en beeldbellen. Maar met behulp van ons netwerk vind je in no time je droombaan, dat is was 20 jaar geleden zo en vandaag de dag nog steeds!

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen

Debby Konal

Specialist op het gebied van klantenservice vacatures!

Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Contact opnemen

Wij werken onder andere voor...

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal