Detachering: dé uitkomst in de zoektocht naar goed personeel

Het werven van personeel kan een baan op zich zijn. Als inhuurmanager besteed jij je tijd liever aan andere zaken. Wij ontzorgen je graag! Carrierecafe Detachering heeft 20 jaar ervaring in het matchen van professionals en opdrachtgevers. We hebben een uitgebreid netwerk en we kunnen je zowel op korte als op lange termijn helpen met het ambitieuze professionals die jouw team naar een hoger niveau brengen.

Specialist in Banking Jobs

Carrierecafe is een echte specialist op het gebied van financiële detachering. In ons huidige klantenbestand bevinden zich alle grote banken, meerdere grote verzekeraars en een tiental andere klanten uit de financiële dienstverlening. Omdat we alle hoeken van deze specifieke arbeidsmarkt hebben leren kennen in de afgelopen 20 jaar, kunnen we goed met je meedenken om zowel toekomstige als huidige personele behoeften.

Werkgeluk stimuleert duurzame inzetbaarheid

Werkgeluk zit in het DNA van Carrierecafe. We streven naar duurzame inzetbaarheid van onze professionals. Daarom kennen we een Fieldmanager toe aan iedere professional die fungeert als buddy, coach en loopbaanbegeleider. Deze Fieldmanager voert regelmatig driehoeksgesprekken tussen professional, opdrachtgever en detacheerder. Detacheer je via Carrierecafe? Dan zorgen wij ervoor dat de ingehuurde professional zich doorlopend blijft ontwikkelen en dat hij of zij gelukkig blijft en daarmee productief en proactief!

Meer weten? Neem contact met onze Business Manager!

Business Manager Bodine Buijserd is de eerste verantwoordelijke voor het contact tussen Carrierecafe en haar klanten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op!

Wij werken onder andere voor...