[ Zaterdag 2 juni ] Carrierecafe Zomerfeest met partner

Na een jaar keihard werken gaat Team Carrierecafe heerlijk ontspannen! Het is weer tijd voor een Zomerfeest en deze keer met partner! Zaterdag 2 juni 2018 is iedereen van harte welkom bij Beachclub Buena Vista in Scheveningen! Je kan je opgeven voor het dagprogramma en/of avondprogramma.

Programma in het kort

14.00 uur Verzamelen Beachclub Buena Vista in Scheveningen
14.30 uur Start Dagprogramma - Zomeractiviteiten
16. 30 uur Verzamelen en prijsuitreiking
17.00 uur Borrel met bittergarnituur
18.00 uur Start Avondprogramma - BBQ de luxe !


Direct naar opgeven

Fietstocht + Terrasje incl. drankje Scheveningen - Den Haag

Tijdens deze leuke fietstocht zal de gids je leiden langs de mooiste plekjes van Scheveningen & Den Haag zoals de authentieke huizen en hofjes, het bekende Kurhaus hotel, de Scheveningse haven, het binnenhof en andere bezienswaardigheden. Natuurlijk wordt er ook een stop gemaakt bij een terrasje waar je kan genieten van een verkoelend drankje. De fietstocht begint en eindigt bij Buena Vista. Je kan direct aansluiten bij de borrel!

Fietstocht

Expeditie Robinson

Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden en collega’s om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer! Heb jij de kracht om er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen. Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een team!

Onderdelen expeditie Robinson:

  • Team Flag
  • Constrution Quist (XXL Jenga)
  • Shoot the Cannibal ( XXL Katapult bouwen)
  • Water challange ( water goten race, hierbij wordt u niet nat)
  • Puzzle + mind quits ( XXL tangram, toren van hanoi, Babylon puzzle, kokosnoot toren)
  • Mind your stap (Hindernis baan met zoals obstakels evenwicht balk, primitief vuur maken.)
  • Liaan trekken

Expeditie Robinson

Zandsculpturen maken

Je start met het klaarmaken van het zand, waardoor er in het begin vooral grove werkzaamheden worden verricht. Zoals water halen, het mengen en uiteindelijk het stampen van het zand tot een stevige emulsie. Vervolgens dient er een plan van aanpak te komen en een ontwerp te maken aan de hand van het thema. Ook hierin wordt al snel duidelijk wie welke rol heeft binnen de groep. Ben je een denker, doener, dromer of beslisser? Is het ontwerp klaar? Dan is het tijd om het ontwerp uit te voeren en te starten met de creatie.

Goed overleg en een structureel plan van aanpak is nodig om tot een goed resultaat te kunnen komen. Na afloop van de activiteit is er een mogelijkheid om elkaars zandsculptuur te aanschouwen. Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen!

Zandscupturen

Powerkiten

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. Je leert de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk een heleboel leuke trucjes! De vliegers zijn er in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren.

Wanneer je eenmaal de Powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voort laten slepen over het strand tegen je collega! Liever vliegeren op techniek? Test hoe goed je techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

Power Kiten

Direct opgeven