[ Zaterdag 13 april ] Carrierecafe Lentefeest met partner

#TeamCarrierecafe organiseert dit jaar haar Lentefeest op de Veluwe! Het is tijd voor een feestje en dit keer mag jouw partner mee! Op zaterdag 13 april 2019 is iedereen van harte welkom bij Beach Hotel, Bar & Kitchen Monopole in Harderwijk! Jij kan jezelf opgeven voor één van de onderstaande activiteiten.

Programma in het kort

13.30 uur Verzamelen Beach Hotel, Bar & Kitchen Monopole in Harderwijk
14.00 uur Start Dagprogramma - Lente activiteiten
16.00 uur Verzamelen en prijsuitreiking
16.30 uur Hapje en een drankje
18.00 uur  Uitloop

Harderwijk City Challenge

Ontdek de historische binnenstad op een interactieve manier met deze iPad challenge.

Probeer in 2 uur tijd met jullie team zoveel mogelijk punten te scoren met de diverse uitéénlopende uitdagingen. Met behulp van een interactieve omgevingskaart moeten jullie op zoek gaan naar deze challenges. Komen jullie in de buurt van een challenge, dan komt deze vanzelf omhoog op het scherm van jullie iPad. Challenges kunnen bestaan uit vragen over de omgeving, algemene kennis vragen of mini games die jullie moeten oplossen. Het leukst zijn misschien wel de gedurfde foto- en video opdrachten die veel van jullie creativiteit vragen. Maak een foto van het hele team in de lucht of maak een video van een bekende scene uit een film. Hoe gekker de foto of video is, hoe meer punten er toegekend worden door de gamemaster.

Maar dit is nog niet alles, met een speciale radar zien jullie waar de andere teams zich bevinden en op het real time scoreboard ziet jij wat de actuele stand is. Saboteer de andere teams door hilarische gadgets naar elkaar te sturen. Jullie kunnen onderling chatten en natuurlijk ook met de gamemaster. Tactisch inzicht en een juiste strategie van jullie team is bepalend voor een hoge eindscore. Welk team speelt het slimst en pakt de overwinning?

Sloepentocht

Stap in de stoere sloep voor een heerlijk tocht over het Veluwemeer. De sloepentocht zal starten vanuit de Hanzestad Harderwijk. Na een instructie over het varen met de sloep en een uitleg van het GPS als navigatiemiddel, kiezen jullie het ruime sop. Bemachtig met jullie team de cijfers van de eeuwenoude code, om de schatkist te openen. Deze schatkist uit 1877 is gevonden op de bodem van de voormalige Zuiderzee. De cijfers van deze code kunnen jullie vinden door de verschillende checkpoints aan te varen met behulp van het GPS. Natuurlijk krijgen jullie een duidelijke handleiding mee over de werking van het GPS. Bij de checkpoints kunnen jullie de antwoorden vinden op de vragen. Deze antwoorden zijn noodzakelijk om de code te achterhalen en de schatkist te openen. Tot welke ontdekking komen jullie.

Geef je op