Werving en Selectie

Carrierecafe staat voor " Arbeidsbemiddeling op Maat" . Dat betekent dat Carrierecafe ook helpt bij het zoeken naar vaste medewerkers voor jouw organisatie. Van receptioniste tot Algemeen Manager. Carrierecafe heeft een dergelijke opdracht in de afgelopen 16 jaar wel uitgevoerd. 

Ons werving en selectieproces werkt als volgt:

  1. We stellen samen een profiel op. Indien deze er al is, zullen we samen de details doornemen.
  2. Tevens besproken we de primaire en secundaire voorwaarden voor de nieuwe collega en we gaan op zoek waarom de nieuw college echt voor jouw organisatie zou moeten komen werken.
  3. Carrierecafe zal een marktorientatie doen voor de haalbaarheid van een succesvolle match, op basis van de in 1 en 2 genoemde punten. Indien nodig zullen we nog wat gaan schaven een punt 1 en 2.
  4. We spreken een tarief af voor de bemiddeling.

Nadat het eerste deel akkoord is en we hebben overeenstemming over het tarief, dan gaan we aan de slag. In ons geval zullen we onze netwerken gaan naspeuren naar die juiste match en zullen we de vacature uitzetten via de diverse kanalen. Zodra wij de eerste potentiele kandidaten hebben gevonden, komen ze eerst bij ons op gesprek. Pas na gebleken geschiktheid komt de kandidaat bij jou op gesprek.