Specialist in Banking Jobs

Carrierecafe heeft vijftien actieve klanten in de financiële dienstverlening, waaronder de drie grote banken. We zijn uitermate goed op de hoogte van trends die invloed hebben op het dagelijkse werk in Banking, Finance & Compliance. Op zoek naar geschikt personeel om jouw team volledig te maken? Dan ben je bij Carrierecafe aan het juiste adres!

Detachering

Detachering is een uitstekend middel om snel aan kundig personeel te komen. Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de financiële dienstverlening. Wij vinden binnen no time de perfecte aanvulling voor jouw team!

Lees verder
hypotheekacceptant

Werving & Selectie

Wil je de zoektocht naar geschikt personeel uitbesteden? Dan kan werving & selectie uitkomst bieden. Bij werving & selectie zoeken wij een geschikte nieuwe collega voor je. Het is een ideale wijze om je team uit te breiden zonder aan maandelijkse kosten vast te zitten.

Lees verder
bijzonderbeheer

Detavast

Een detavast-constructie combineert de voordelen van detachering met die van werving & selectie. Carrierecafe zoekt een geschikte professional voor jouw team. Deze wordt voor een periode van 1040 uur gedetacheerd, waarna je als opdrachtgever de mogelijkheid krijgt om hem of haar direct in dienst te nemen.

Lees verder
complianceofficer3(1)

Wij werken onder andere voor...