Voor opdrachtgevers

Carrièrecafé biedt arbeidsbemiddeling op maat, het matchen van kandidaten is onze core business. Hoe we de match “in het vat gieten”, maakt ons niet uit. U heeft de keuze uit werving & selectie, detavast, payroll, detachering of interimbemiddeling.

U kunt rekenen op kwaliteit en persoonlijke aandacht:
• De pro-actieve werkzoekenden reageren op eigen initiatief op uw vacature of worden door onze ervaren consultants gerekruteerd.
• De geschikte sollicitaties worden door Carrièrecafé gescreend en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek in ons Carrièrecafé.
• Bij gebleken geschiktheid stellen wij de kandidaten met een persoonlijke introductie en motivatie aan u voor. Wij kijken niet alleen naar het CV, maar beoordelen ook op basis van persoonlijkheid en competenties.
• Carrièrecafé checkt minimaal één referentie.

Carrièrecafé denkt graag met u mee, wij leveren “de handjes”, maar denken ook graag mee in oplossingen die voor de lange termijn er toe doen.

Carrièrecafé beschikt over een groot netwerk binnen onze expertises, we hebben eigen mensen in dienst en kunnen daarom onze kwaliteit garanderen.

Wij werken op basis van no cure no pay: we plaatsen kosteloos uw vacature of opdracht op onze website en zorgen voor een wijde verspreiding via het internet.