Thuis op
je werk...

  • Persoonlijke aandacht
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Maximale flexibiliteit
ccbankcorneenmadelon.png

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Banking, Finance of Compliance?

Carrierecafe heeft 20 jaar ervaring met het matchen van professional en opdrachtgever in de financiële wereld. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd. Vertel ons je wensen en wij gaan direct op zoek naar jouw droombaan. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die perfect past bij jou! Onze werkwijze: écht luisteren naar jouw drijfveren en met je in gesprek gaan over jouw toekomstplannen. Wij willen de persoon achter jouw CV écht leren kennen!

Vind vandaag nog jouw droombaan!

Financieringsspecialist MKB

HBO
Fulltime
Amsterdam, Roermond, Rotterdam, Veenendaal, Zwolle

Een MKB’er klopt bij de bank aan omdat hij financiering nodig heeft voor zijn nieuwe onderneming. Een Accountmanager MKB gaat uitgebreid in gesprek met deze klant en schat in of het geschreven Business Plan levensvatbaar is

dorien.png
Of neem contact op met Dorien
Bel Dorien op 06-10379395
Stuur Dorien een e-mail
Stuur Dorien een appje!
Bereik Dorien op LinkedIn

Capaciteitsmanager

HBO
Fulltime
Amsterdam

Als Capaciteitsmanager maak je forecasts voor het callcenter van een grote bank. Binnen het WFM-team ben jij degene die naar de langere termijn kijkt.

dorien.png
Of neem contact op met Dorien
Bel Dorien op 06-10379395
Stuur Dorien een e-mail
Stuur Dorien een appje!
Bereik Dorien op LinkedIn

Stuur vandaag nog je CV!

Carrierecafe heeft ruim 40 functieprofielen waarvoor we doorlopend op zoek zijn, voor verschillende financiële dienstverleners. Direct je CV sturen is zeker aan te raden: we kunnen je op korte termijn aan een nieuwe baan helpen! Eén keer je CV sturen is genoeg. Bij Carrierecafe is een reactie op een vacature een aanleiding om elkaar beter te leren kennen. Ons werk is niet klaar nadat we je CV naast een openstaande vacature hebben gelegd. Sterker nog: dan begint het pas.

maskgroup48.png

Werkgeluk is 100% persoonlijk

Je hebt een hypotheek, een huis en een auto. Het is spannend om van baan te wisselen als het niet hoeft. Tevreden zijn is toch prima? Nee. Ga voor het ultieme werkgeluk, teken niet voor minder! Carrierecafe denkt graag met je mee over jouw weg naar werkgeluk. Deze weg is altijd 100% persoonlijk. We gaan graag uitgebreid met je in gesprek om een plan te maken om jouw werkgeluk op de korte én lange termijn te bevorderen!

Volgende stap maken in je loopbaan? Match je CV!

Twijfel je over de volgende stap in je carrière? Match dan je CV! Dan gaan we direct op zoek naar een geschikte vacature voor jou. Een ervaren Recruiter die de financiële wereld door en door kent, scant je CV en legt je opties voor waar je zelf mogelijk nog niet aan hebt gedacht! Als werkzoekende ben jij aan zet op de arbeidsmarkt. Dus durf te gaan voor je droombaan. Wij begrijpen dit streven en doen er alles aan om je te helpen bij je zoektocht!

Wat zeggen klanten over ons

De interne medewerkers van Carrierecafe zijn betrokken, transparant en makkelijk bereikbaar.

Carrierecafe is een detacheerder waarbij persoonlijke aandacht en werkgeluk hoog in het vaandel staan. Dankzij een uitgebreid n...

albert-jandalhuisen.jpg

Albert-Jan Dalhuisen, ABN AMRO (via Carrierecafe)

Dankzij Carrierecafe heb ik een mooie stap kunnen maken op het juiste moment in mijn persoonlijke carrière.

Vanuit mijn vorige functie kende ik Carrierecafe en had ik regelmatig contact met hen over gedetacheerden bij ons. Toen al...

frankdehaan.jpg

Frank de Haan, ABN AMRO (via Carrierecafe)

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031_cc-coffee-1.png