Het CV van
Carrierecafe

  • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
  • 15 actieve klanten in de financiële dienstverlening
  • Waaronder alle grote banken
ccbanksmallres

Superspecialisten nodig om jouw Banking, Finance of Compliance team te versterken?

We hebben een uitgebreide database met daarin meer dan 13.000 professionals uit de financiële wereld. Onze Recruiters krijgen de ruimte om de persoon achter het CV van al onze professionals te leren kennen. Daarnaast verdiepen zij zich in de bedrijfscultuur die bij hun klanten heerst. Breng de grote overeenkomsten tussen kandidaat en opdrachtgever samen en de perfecte match is gemaakt. Dat doet Carrierecafe.

Snel geschikte kandidaten

De juiste superspecialisten vinden die jouw team compleet maken kan een tijdrovend proces zijn. Als inhuurmanager besteed je liever aandacht aan het ontwikkelen van je team. Herkenbaar? Laat het werven daarom maar aan ons over, zodat jij je kunt focussen op de kern van je werk! De juiste kandidaat voor jou bevindt zich met zekerheid in ons netwerk!

carrierecafedebbiedenktmee

Meedenken over de lange termijn

We denken daarnaast graag met je mee over je personele behoeften op de lange termijn. Als Specialist in Banking Jobs volgen we alle relevante trends op gebied van vraag en aanbod wat betreft financieel personeel. Dit stelt ons in staat om vooruit te denken en met je mee te denken over de verdere ontwikkeling van jouw team op de lange termijn.

Juiste skillset voor jouw team

De werkwereld verandert snel door toedoen van automatisering en andere externe factoren. De gevraagde skillset van kandidaten verandert mee. Het selecteren van de juiste skillset is meer dan het scannen van CV’s. Carrierecafe kent de financiële wereld door en door en weet daarom heel goed welke zij-instroommogelijkheden er zijn om jouw team aan te vullen.

20 jaar Carrierecafe

Carrierecafe heeft de afgelopen twee decennia een zeer groot netwerk opgebouwd in de financiële dienstverlening. De geschiedenis met deze sector gaat terug tot de eerste dagen van het bedrijf, op de Croeselaan in Utrecht. Om de hoek bij de bekende Rabotoren. Een broodje ontslag met een kopje koffie, graag. We hebben onze historie uitgebreid beschreven op de geschiedenis-pagina. 

Onze klanten zeggen...

Carrierecafe heeft persoonlijke aandacht voor de professional hoog in het vaandel staan. Door te kijken naar de persoon achter het CV achterhalen we de drijfveren en karakter van onze professionals. Dit stelt ons in staat om een match te maken met de bedrijfsculturen in de financiële dienstverlening. Vanwege onze lange historie met deze sector kennen we deze bedrijfsculturen heel goed. Op de referentiepagina lees je wat klanten over ons zeggen!

Wij werken onder andere voor...

Direct versterking voor jouw team nodig?

Drink een kopje koffie of thee met onze Business Manager, Bodine Buijserd. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

3031 cc coffee 1