Privacy Adviseur

Rotterdam Overheid Starter Detachering 685 | 675

Bodine Buijserd

030-2926070

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Privacy Adviseur voor een opdracht van 6 maanden met kans op verlenging tot 1,5 jaar! Ben jij adviesvaardig, initiatiefrijk en ben je bereid om certificaten te behalen rondom de AVG?

Reageer dan nu!

Beschrijving

Als Privacy Adviseur maak je onderdeel uit van het cluster Dienstverlening. Dit cluster voert de regie op de ontwikkeling en implementatie van meerdere dienstverleningskanalen van de Gemeente Rotterdam. Het doel is om het de inwoners zo gemakkelijk mogelijk te maken om aan informatie of producten te komen en hun persoonlijke zaken te regelen. Als onderdeel van het team heb je toegang tot alle persoonsgegevens die in de organisatie in omloop zijn en de diverse verwerkingsactiviteiten die daarmee gepaard zijn. Jij controleert of de verwerking van persoonsgegevens in overeenstemming is met de AVG. Daarnaast breng jij een verslag uit bij onregelmatigheden en breng jij periodiek rapportages uit over de voortgang en trends. Jouw secundaire werkzaamheden bestaan uit het behandelen van interne en externe vragen, het aanbevelen van verandering in werkprocessen en jij bent de contactpersoon voor de Autoriteit Persoonsgegevens. 


Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding
  • Jij hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van bescherming persoonsgegevens
  • Jij bent adviesvaardig binnen de Gemeente Rotterdam 
  • Je bent onafhankelijk en neemt graag initiatief
  • Je bent in staat om foutloze rapportages uit te brengen
  • ... En jij voelt je verantwoordelijk voor de inwoners van #Rotterdam!

Aanbod

  • Reiskostenvergoeding als je met de auto reist of openbaar vervoer
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
  • Pensioen-regeling via StiPP
  • Opleidingsbudget voor vakdiploma’s en beroepskwalificaties
  • Lidmaatschap Permanent Actueel Professional via Lindenhaeghe
  • Leerzame workshops
  • Jaarlijks leuke evenementen met Carrierecafe-Collega’s

Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Ben jij de Privacy Adviseur die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar bodine@carrierecafe.nl

Solliciteer

Voor de functie Privacy Adviseur

Persoonsgegevens

Contactgegevens

CV

Adresgegevens

Dé vacature niet kunnen vinden?

Ontvang de nieuwste Carrierecafe vacatures per mail of meld je aan via een open sollicitatie.

Open sollicitatie Jobalert