Waarom werken bij de Volksbank?

De Volksbank is een hele populaire opdrachtgever. Dit komt omdat deze bank met de menselijke maat bankiert. Dit blijkt onder andere uit de wijze waarop zij hun Bijzonder Beheer-processen hebben ingericht. Klanten met betalingsachterstanden krijgen bij de Volksbank de ruimte om hun verhaal kwijt te kunnen.

Carrierecafe heeft werkgeluk hoog in het vaandel staan. Ditzelfde geldt voor de Volksbank: ze hebben aandacht voor de ontwikkeling van hun medewerkers en zorgen voor een goede balans tussen werk én prive. Overigens geldt dit ook voor dochterondernemingen zoals de SNS Bank, BLG Wonen, RegioBank en de SNS Bank.

Een grote overeenkomst tussen Carrierecafe en de Volksbank is het samen-gevoel: ook wij streven hier naar. We geven al onze professionals voldoende persoonlijke aandacht, omdat wij samen met jou een carriere mogelijk willen maken die jou het beste ligt. Ben jij gelukkig op je werk? Dan zijn wij dat ook!

Werken bij de Volksbank in Utrecht

Werken op het hoofdkantoor in Utrecht kent vele voordelen. Een intern netwerk opbouwen is eenvoudiger, de locatie ligt zeer centraal en de faciliteiten zijn heel goed. Deze voordelen worden langzaam weer relevant, omdat de Corona periode voorbij is. Het hybride werken zorgt ervoor dat je in ieder geval de helft van je tijd op kantoor doorbrengt. Genoeg reden om een baan op de Croeselaan te ambiëren!

Pas jij bij de bedrijfscultuur?

De perfecte opdrachtgever bestaat niet. De perfecte opdrachtgever voor jou bestaat echter wel degelijk. Als de volgende bedrijfskenmerken bij je passen, dan past de Volksbank bij jou:

  • Je werkt graag in een informele sfeer;
  • Klassieke hiërarchie heeft niet je voorkeur;
  • Je bent maatschappelijk betrokken;
  • Je vindt meedenken met je klanten heel belangrijk.

Er zijn ook een aantal zaken die erop duiden dat je niet past bij de bedrijfscultuur:

  • Je vindt ‘scoren’ belangrijk in je werk;
  • Je houdt van directe, harde feedback.

De Volksbank kent geen harde targetcultuur, maar een cultuur waarbij het teamgevoel een belangrijke rol speelt in het behalen van resultaten. Als we een vergelijking trekken tussen culturen dan komt de Rabobank het meest in de buurt. Heb je eerder gewerkt bij de boerenleenbank? Dan past de Volksbank waarschijnlijk ook bij jou. Maar de perfecte match is altijd 100% persoonlijk. Dus wil je het zeker weten? Neem dan gerust contact op met één van onze recruiters!

Werken bij SNS Bank

Carrierecafe heeft ook bij de SNS Bank doorlopende vacatures. Voor deze dochteronderneming van de Volksbank zijn we regelmatig op zoek naar Financieel Adviseurs. Met name voor de locatie in Utrecht is de SNS Bank altijd op zoek naar ambitieuze bankiers. Het leuke aan een Financieel Advies-functie bij de SNS Bank is het persoonlijke contact dat je hebt met klanten. Je gaat aan de slag in een SNS winkel, waar veel vragen persoonlijk afgehandeld worden. Niet via beeldbellen of telefoon dus. Dit brengt je terug naar de tijd dat bankieren nog lokaal en persoonlijk was.

De RegioBank, ook een dochter van de Volksbank, is opgericht voor niets anders dan persoonlijk contact. De bank kent sterke lokale wortels. Dit komt met name door de betrokkenheid bij lokale evenementen. Het maatschappelijke aspect speelt een grote rol bij alle dochterondernemingen van de Volksbank. Spreekt dit je aan? Reageer dan op één van onze vacatures en we gebruiken ons netwerk om je aan een mooie nieuwe baan te helpen!

Waarom solliciteren via Carrierecafe Detachering?

Werken via Carrierecafe Detachering kent vele voordelen. We kennen de bedrijfsculturen heel goed omdat we sinds onze oprichting in 2002 onze focus op bemiddeling in de financiële dienstverlening hebben gelegd. Daarom kunnen we je perfect matchen aan een opdrachtgever. Jouw gewenste opdrachtgever is de Volksbank. Wanneer een project afloopt kan het zomaar zijn dat je (al dan niet tijdelijk) een andere opdracht moet gaan zoeken. Wanneer je via Carrierecafe gedetacheerd bent hoeft dat niet. Wij nemen de zorg van een volgende opdracht van je over.

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen

Debby Konal

Specialist op het gebied van Volksbank vacatures!

Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Contact opnemen

Wij werken onder andere voor...

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal