Capaciteitsmanager

HBO
Fulltime
Amsterdam

Als Capaciteitsmanager maak je forecasts voor het callcenter van een grote bank. Binnen het WFM-team ben jij degene die naar de langere termijn kijkt.

dorien.png
Of neem contact op met Dorien
Bel Dorien op 06-10379395
Stuur Dorien een e-mail
Stuur Dorien een appje!
Bereik Dorien op LinkedIn

Personeelsplanner

HBO
Fulltime
Amsterdam

Als Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van het callcenter van één van onze klanten. Je plant honderden collega’s in, dus je dagelijkse werk kan een behoorlijk complexe puzzel worden.

dorien.png
Of neem contact op met Dorien
Bel Dorien op 06-10379395
Stuur Dorien een e-mail
Stuur Dorien een appje!
Bereik Dorien op LinkedIn

Op zoek naar een Traffic Manager vacature in Amsterdam?

We hebben op dit moment meerdere openstaande WFM-vacatures in Amsterdam. Heb je minimaal een jaar ervaring als Traffic Manager? Dan hebben we zeker een geschikte baan voor je. Bij financiële dienstverleners is hybride werken inmiddels de orde van de dag. Thuiswerken is voor een Traffic Manager over het algemeen geen probleem. Maar als je het prettig vindt om regelmatig naar kantoor te komen om verbinding te zoeken met je collega's, ook dat kan. 

Wat doet een Traffic Manager?

Een Traffic Manager werkt meestal op een callcenter. Je zorgt ervoor dat de KPI’s op dagbasis behaald worden. Je grijpt in bij systeemstoringen die invloed hebben op klantcontact en als er ziekmeldingen zijn zorg je ervoor dat er een vervanger beschikbaar is. Daarnaast houd je rekening met andere factoren die op korte termijn het resultaat van het callcenter beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het weer. Bij slecht weer wordt er bijvoorbeeld meer gebeld dan bij goed weer. Soms betekent dit dat er op het laatste moment nog een roosterwijziging doorgevoerd moet worden.

Wat is het salaris van een Traffic Manager?

Het salaris van een Traffic Manager hangt af van het kennisniveau en de ervaring. Het startsalaris bij minimaal één jaar relevante werkervaring is ongeveer 3100 euro, maar met meer ervaring kun je tot 4600 euro per maand verdienen (bij een fulltime dienstverband). Bekijk onze vacatures voor meer details!

Samenwerking met andere functies binnen WFM

Het WFM-team bestaat in de basis uit drie verschillende functies: Personeelsplanners, Traffic Managers en Capaciteitsmanagers. De Personeelsplanner zijn er verantwoordelijk voor om een goed rooster te maken. Ze plannen een week vooruit. De Traffic Manager is vervolgens verantwoordelijk voor het bewaken van de doelstellingen op de dag zelf. Want hoe goed het rooster ook is, er kunnen altijd onverwachtste zaken gebeuren. De Capaciteitsmanager is verantwoordelijk voor de grote lijnen en de forecast. Hij stelt vast hoe lang gesprekken mogen duren en hij stelt vast of er op basis van cijfers van voorgaande jaren vastgesteld kan worden hoeveel contactmomenten er te verwachten zijn.

Welke promotiemogelijkheden zijn er?

Bij grote financiële dienstverleners bestaat de afdeling WFM over het algemeen uit meerdere lagen. De promotiemogelijkheden zijn mede afhankelijk van het aantal lagen. Binnen grote financiële dienstverleners is de volgende stap vaak een rol als Capaciteitsmanager.

Werken als Traffic Manager? Kies voor Carrierecafe Detachering!

Carrierecafe Detachering heeft twintig jaar ervaring bij het bemiddelen van professionals in de financiële dienstverlening. WFM en de wereld van klantcontact kennen we heel goed. Waarom kiezen voor detachering via Carrierecafe? Omdat we van iedere professional de persoon achter het CV leren kennen. Omdat we zeer actief meedenken over de verdere ontwikkeling van jouw carrière.

dorien.png

Dorien Smit

Specialist op het gebied van Traffic Management vacatures!

Bel Dorien op 06-10379395
Stuur Dorien een e-mail
Bereik Dorien op LinkedIn
Contact opnemen

Wij werken onder andere voor...

dorien.png
Dorien Smit