Compliance Officer

HBO
Fulltime
Amsterdam

Een rol als Compliance Officer bij een grote bank is enorm uitdagend, intellectueel prikkelend en afwisselend. Je bent een interne adviseur voor complexe compliance vraagstukken.

7662_corne_bouwman.jpg
Of neem contact op met Corné
Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Stuur Corné een appje!
Bereik Corné op LinkedIn

Bij welke banken kan ik via Carrierecafe aan het werk?

We bemiddelen onder andere voor ABN AMRO, Rabobank en ING. Carrierecafe heeft daarnaast bij meerdere banken en verzekeringsmaatschappijen een voorkeurspositie. Kortom: ze kloppen eerst bij ons aan als ze goede kandidaten zoeken.

Wat doet een Compliance Officer?

De invloed van wijzigingen in wetgeving is in het bankwezen de afgelopen twintig jaar enorm toegenomen. Zodoende zijn wij altijd op zoek naar professionals met een ruime ervaring in het analyseren van juridische risico’s. De Compliance Officer heeft een behoorlijk pittige rol. Hij of zij controleert het werk van Quality Checkers en Analisten. Daarnaast signaleert hij of zij risicotrends. Collega’s toetsen op actuele kennis van wet- en regelgeving hoort ook bij de taken. De Compliance Officer heeft daarbij een helikopterview: hij of zij schakelt veel met collega's van andere afdelingen om te zorgen voor een uniform beleid op het gebied van wet- en regelgeving.

Welke competenties heb ik nodig om Compliance Officer te worden?

Er is een breed palet aan competenties nodig om Compliance Officer te worden. De hard skills die je hebt opgedaan binnen andere Risk & Compliance-rollen zijn uiteraard zeer belangrijk. Maar ook soft skills zijn van belang. Je hebt veel contact met interne stakeholders en draagvlak creëren is een belangrijk onderdeel van je werk. 

Wat is het salaris van een Compliance Officer?

Een Compliance Officer verdient €6000,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Om voor dit salaris in aanmerking te komen heb je vier jaar relevante werkervaring en een WO-diploma nodig. 

7662_corne_bouwman.jpg

Corné Bouwman

Specialist op het gebied van compliance vacatures!

Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Bereik Corné op LinkedIn
Contact opnemen

Wij werken onder andere voor...

7662_corne_bouwman.jpg
Corné Bouwman