Wat ga je doen als Vermogensbeheerder?

Je hebt geld, dus je moet er iets mee. Dat gevoel overheerst bij vermogende Nederlanders. Sinds de negatieve spaarrente is de rusteloosheid rondom eigen vermogen groter geworden. Als Vermogensbeheerder is het jouw taak om deze onrust weg te nemen. Je brengt de situatie van Private Banking-klanten uitgebreid in kaart. Het gaat vaak om klanten met een complexe financiële huishouding, dus dit vergt het maximale van je financiële kennis en analytische vermogen. Veel van je klanten hebben een huishoudboekje waarbij de zakelijke en particuliere financiën verweven zijn. Je zorgt ervoor dat je klantbeeld integraal en volledig is, voor je met de klant in gesprek gaat.

Het advies dat je voorlegt aan de klant is zonder uitzondering maatwerk. Je stelt de juiste vragen om te weten te komen of de klant risico-arme wensen heeft of juist een hoog rendement verwacht. In veel gevallen kom je op een klassiek advies waar obligaties en aandelen voor een stabiel portfolio zorgen. Vermogensbeheer beweegt echter mee met de maatschappij en daarom krijg je ook steeds vaker vragen over crypto-investeringen, duurzaamheid en andere actuele thema’s. Je weegt alle mogelijkheden samen met de klant af en maakt op basis keuzes die het beste werken op de middellange en lange termijn.

Carrierecafe heeft de afgelopen twintig jaar een groot netwerk opgebouwd in de financiële wereld. Zodoende hebben wij doorlopend vacatures voor Vermogensbeheerders bij meerdere financiële dienstverleners, zoals ABN AMRO. We zetten ons netwerk graag in om je te helpen om jouw droombaan te vinden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Vermogensbeheerder besteed je de helft van je tijd aan het voorbereiden van klantgesprekken. Je analyseert de financiële situatie en je werkt scenario’s uit. Een deel van je werk bestaat uit het voeren van gesprekken met zowel klanten als externe stakeholders. Een klein deel van je tijd besteed je aan intern overleg, bijvoorbeeld over procesverbeteringen en over complexe casi.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO/WO-diploma;
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met beleggings- en/of vermogensadvies;
  • Je hebt uitgebreide kennis van vermogensstructurering, financiële en estate planning;
  • Je bent zeer bekend met wet- en regelgeving op gebied van Private Banking en Wealth Manamgent.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen

Debby Konal

Jouw contactpersoon
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal