Wat ga je doen als Traineeship Hypotheekacceptant?

Tijdens het Traineeship voor Hypotheekacceptant ga jij jezelf stapje voor stapje ontwikkelen. Je krijgt een opleidingsplan en de gelegenheid benodigde diploma's te behalen. Je start met de basisregels van hypotheken. Daarna leer je het eerste akkoord te accepteren. Je focust jezelf op het beoordelen van hypotheekaanvragen, bankgaranties en overbruggingskredieten, waarbij het klantbelang integraal wordt meegewogen. Je ziet toe of kredietregels en procedures binnen de geldende uniforme richtlijnen zijn toegepast.

Na zes weken ga je actief meedraaien in de operatie. In die week geef je een eerste akkoord op een hypotheekaanvraag. Vanaf dat moment leer je het vak dus on the job!

Je wordt voor deze functie ingewerkt op kantoor. Vervolgens werk je volledig vanaf huis. In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Hoe verdeel jij je tijd?

Tijdens de eerste zes weken word je opgeleid. Vervolgens ga je zelfstandig hypotheken beoordelen. Dit neemt 60% van je tijd in beslag. Tijdens de overige uren word je gecoacht of overleg je met collega's.

Wat zijn onze functiewensen?

Je werkt graag met mensen en hebt daar al ervaring mee. Op een klantenservice of in de horeca bijvoorbeeld. Je kijkt regelmatig op Funda, ook als je niet op zoek bent naar een huis, en het lijkt je leuk om in je dagelijkse werk bezig te zijn met hypotheken. Maar je hebt op dat vlak nog wel het één en ander te leren, maar daar ben je absoluut toe bereid. Je bent een energieke proactieve aanpakker. Klinkt herkenbaar? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we ook nog een aantal functiewensen:

  • Je hebt een afgerond HBO diploma;
  • Je bent bereid om WFT Basis en Hypothecair Krediet binnen een jaar te behalen;
  • Je hebt ervaring in de horeca of op de klantenservice.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

aminelowres.png

Amine Mokaddem

Jouw contactpersoon
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Bereik Amine op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

aminelowres.png
Amine Mokaddem