Wat ga je doen als Specialist Intensieve Begeleiding?

Als Specialist Intensieve Begeleiding onderhoudt je contact met klanten die uitstel nodig hebben voor hun kredietbetalingen. Soms zijn dit bedrijven die structureel gezien geen gezonde bedrijfsvoering hebben, maar je komt ook in contact met bedrijven die tijdelijk kwetsbaar zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor veel horecabedrijven die zonder coronasteun verder moeten. Jij gaat uitgebreid met ondernemers in gesprek en denkt met ze mee over hoe ze hun onderneming weer gezond kunnen maken. Je bent hierbij een serieuze sparringpartner, je durft eerlijk te zeggen waar het op staat en in extreme gevallen wordt je advies bindend.

Als Specialist Intensieve Begeleiding bepaal je of een klant overgedragen wordt aan regulier beheer (als een klant zijn kredietbetalingen weer kan voldoen) of aan Afbouw en Insolventie. In het laatste geval is de kans groot dat de relatie tussen bank en klant niet meer te redden valt omdat de betalingsachterstanden zo groot zijn dat de bank ‘redt wat te redden valt’. Voor jouw eigen klanten geldt vaker dan niet dat hun bedrijven nog wel te redden zijn.

Carrierecafe heeft 20 jaar ervaring in het bemiddelen van bancaire functies. In die tijd hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd en daarom zoeken we doorlopend naar Specialisten Intensieve Begeleiding voor de Rabobank. We zetten ons netwerk graag in om jouw droombaan te vinden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Het merendeel van je tijd besteed je aan de inhoud: het analyseren van de situatie van zakelijke klanten met betalingsachterstanden en het maken van een plan van aanpak. Uiteraard overleg je intensief met de klant over de mogelijke oplossingsrichtingen. Tot slot besteed je een klein van je tijd aan contact met derden, zoals advocaten, notarissen en makelaars.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO/WO diploma en minimaal vier jaar relevante werkervaring;
  • Of je het een MBO4-diploma en uitgebreide ervaring met bedrijfsfinancieringen.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We genieten een voorkeurspositie in X-bemiddeling;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

aminelowres

Amine Mokaddem

Jouw contactpersoon
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Bereik Amine op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

aminelowres
Amine Mokaddem