Plaats Nieuwegein
Uren 40 uur
Ervaring Senior
  • Je verdient een zeer goed ZZP-tarief (€70,- tot €100,- per uur);
  • Je hebt de keuze tussen een hoger tarief of een gedeeltelijke commissiebasis;
  • Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk;
  • Deze opdracht is voor 6 maanden, met de mogelijkheid voor een verlenging tot 1 jaar!

Wat ga je doen als Senior Recruiter (ZZP)?

Als Senior Recruiter doe je er alles aan om onze professionals aan hun droombaan te helpen. Carrierecafe wordt snel groter en heeft daarom jouw hulp nodig om onze professionals de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben, te blijven bieden. We zijn een specialist in de bankwereld. Het matchen tussen bankier en bank is jouw hoofdtaak. Je beoordeelt binnenkomende CV's en naar aanleiding daarvan ga je in gesprek met kandidaten. Vervolgens ga je op zoek naar de beste baan voor hem of haar. We hebben een uitgebreid netwerk bij grote financiële instellingen zoals ABN AMRO, ING, Nationale Nederlanden, Rabobank en de Volksbank, dus je kan kandidaten heel veel alternatieven bieden, aan de hand van hun wensen. Je krijgt bij Carrierecafe de kans om de persoon achter het CV te leren kennen. Als Senior Recruiter ga je daarnaast ook zelf op zoek naar kandidaten voor binnenkomende vacatures. Je zoekt actief in LinkedIN Recruiter, de CV search van Monsterboard en NVB en in je eigen netwerk. Een netwerk in de bankwereld is voor deze openstaande vacature esssentieel. Na een week werken mag je volledig zelfstandig op talent gaan jagen in die wereld, een goed netwerk is daarbij essentieel. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws.

Heb je de perfecte match gevonden? Dan begeleid je de kandidaat door het sollicitatieproces. Je bereidt ze uitgebreid voor op hun eerste en eventueel tweede gesprek. De salarisonderhandelingen handel je volledig af. Wordt een kandidaat definitief geplaatst op een opdracht? Dan begeleid je hem of haar tot aan de eerste werkdag, om er zeker van te zijn dat het een goede start is. Vervolgens draag je de kandidaat over aan één van onze Fieldmanagers, die volledige aandacht hebben voor het werkgeluk van onze professionals. Je wordt als Senior Recruiter opnieuw aangehaakt als een professional een nieuwe opdracht zoekt. Je bent dus zowel verantwoordelijk voor nieuwe- als doorplaatsingen.

Voor deze ZZP-opdracht bepalen we samen met jou of je een hoog tarief zonder commissie af wilt spreken, of dat je liever een tarief combineert met commissie. Daar komen we ongetwijfeld samen uit in goed overleg, zoals gebruikelijk is bij Carrierecafe!

Hoe verdeel jij je tijd?

Het merendeel van je tijd besteed je aan contact met kandidaten én opdrachtgevers. Beide doelgroepen leer je goed kennen om keer op keer de match te kunnen maken. Daarnaast doe je zelfstandig salarisvoorstellen en een klein deel van je tijd besteed je aan intern overleg.

Wat zijn onze functiewensen?

Carrierecafe is ooit begonnen als een letterlijk cafe: waar je een broodje kon eten en je CV achterlaten. Inmiddels zijn we 20 jaar verder. We zijn geprofessionaliseerd, groter geworden en ons cafe is alleen nog beschikbaar voor intern personeel. Eén ding is echter nooit veranderd: de sfeer. Carrierecafe is een leuk en gezellig bedrijf. Begrijp ons niet verkeerd, we werken ook snoeihard vanuit onze recruitment passie, maar onze pauzes zijn gezellig en we borrelen iedere week samen. Klinkt aantrekkelijk? Solliciteer dan zeker! Uiteraard hebben we ook nog een aantal functiewensen:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als Recruiter (harde eis);
  • Je hebt een netwerk in het bankwezen.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    Bij Carrierecafe krijg je de kans om al jouw tijd te besteden aan datgene waar jij het beste in bent: arbeidsbemiddeling! En dat tegen een zeer goed tarief vanaf €70,- per uur!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

bodinesmallres
Bodine Buijserd