Plaats Utrecht
Uren 40 uur
Ervaring Senior
Salaris 3800
 • Je beheert je eigen Bijzonder Beheer-portfolio;
 • Je krijgt het salaris dat je waard bent;
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden!

Wat ga je doen als Senior Medewerker Bijzonder Beheer?

Als Senior Medewerker Bijzonder Beheer begeleid je klanten met serieuze betalingsachterstanden. Klanten die al maanden hun hypotheek of persoonlijke lening niet hebben kunnen aflossen krijgen jou aan de lijn. Je spreekt alleen klanten waarbij een standaard betalingsregeling geen oplossing is. Een Plan van Aanpak is nodig om een gezonde financiële situatie te creëren voor zowel het heden als de toekomst. Je besteedt veel tijd aan de voorbereiding en afhandeling van klantgesprekken. Je klantportfolio is kleiner dan van je minder ervaren collega’s, alleen de problematiek is een stuk groter, waardoor de tijd die je per klant besteedt groter is.

Als Senior Medewerker Bijzonder Beheer krijg je vaak te maken met wet- en regelgeving op gebied van schulden, zoals de WGS (Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening) en de WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Juridische kennis is noodzakelijk om je werk naar behoren te kunnen doen. Vanwege je uitgebreide kennis fungeer je als Senior Medewerker Bijzonder Beheer ook als dagelijkse vraagbaak voor junior-collega’s. Je helpt ze om hun gesprekstechnieken verder te ontwikkelen en je geeft ze tips over het vinden van de juiste balans tussen empathie tonen en het behalen van een concreet resultaat.

Carrierecafe heeft doorlopende opdrachten bij meerdere financiële dienstverleners, zoals ALFAM, ING Bank, Rabobank en de Volksbank. Er bestaan subtiele verschillen tussen de manier van werken bij deze opdrachtgevers. Wij kijken graag met je mee om te bepalen welke bedrijfscultuur het beste bij je past.

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Senior Medewerker Bijzonder Beheer draait 80% van wat je doet direct om de klant. Omdat het klanten zijn met serieuze betalingsachterstanden besteed je veel tijd aan voorbereiding, contact met derden en afhandeling. Daarnaast besteed je ongeveer een derde van je tijd aan direct contact met je klanten.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring als Medewerker Bijzonder Beheer;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op gebied van schulden;
 • Je hebt de volgende WFT-certificaten: Basis, Consumptief Krediet, Hypothecair Krediet, Vermogen.

Waarom je kiest voor carrierecafe

  • We genieten een voorkeurspositie in Bijzonder Beheer-bemiddeling;
  • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
  • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal