Wat ga je doen als Senior Hypotheekacceptant?

Als Senior Hypotheekacceptant heb je een zeer afwisselende werklijst: je beoordeelt hypotheekaanvragen waarvoor menig collega de kennis niet in huis heeft. Hybride- en verhuurhypotheken bijvoorbeeld. Vanwege jouw ruimte ervaring word je direct ingezet op de uitdagende taken. Je kerntaak blijft het accepteren van hypotheken. Je controleert de volledigheid en juistheid van aanvragen die zijn aangeleverd door de Hypotheekadviseur en koppelt de uitkomst terug. De adviseur haalt vervolgens de ontbrekende gegevens bij de klant op, zodat jij je werk af kan maken.

Als Senior Hypotheekacceptant hangt het mede van jezelf af hoe je dagelijkse werkzaamheden eruit zien. Des te meer kennis en kunde je hebt, des te meer taken je op mag pakken. Je kan je tijd besteden aan het fiatteren van het werk van je collega’s. Als Senior Hypotheekacceptant kun je deze controlemomenten gebruiken om je collega’s van goede feedback te voorzien. Daarnaast is het mogelijk om een rol te nemen in het inwerken van nieuwe onervaren collega’s. Neem je liever deel in een project om het acceptatiesysteem verder te optimaliseren? Ook dat is mogelijk. Het hangt mede af van je eigen interesse hoe je dagelijkse werk eruit ziet.

Carrierecafe bestaat 20 jaar en in onze geschiedenis is de Hypotheekaccceptant met afstand de door ons meest bemiddelde functie. Stuur je CV in en wij kijken met je mee: welke opdrachtgever past het beste bij jou? We hebben een uitgebreid netwerk op de hypotheekafdelingen van meerdere financiële dienstverleners, zoals ABN AMRO, DAK Hypotheken, Flexfront, Florius, ING Bank, Nationale Nederlanden, SNS Bank en de Volksbank. Begint je huidige baan routinematig te voelen en ben je toe aan een nieuwe omgeving? Of houd je huidige project op en zoek je een volgende uitdaging? Wil je een keer direct in dienst treden bij een hypotheekverstrekker, in plaats van bij een intermediair? Wat je situatie ook is: een frisse omgeving doet wonderen voor je loopbaan. We helpen je daar graag bij!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Senior Hypotheekacceptant besteed je het merendeel van je tijd aan je kerntaak én daarnaast het controleren van het werk van je collega’s. Vanwege je ruime ervaring word je met regelmaat ingeroosterd om het vier ogen principe toe te passen. Hoe de tijd die over blijft wordt ingevuld is mede afhankelijk van je eigen wensen. Steek jij direct je hand op als er iemand nodig is voor een automatiseringsprojectgroep? Dan krijg je de ruimte om daar tijd aan te besteden.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als Hypotheekacceptant;
  • Je hebt de volgende WFT-certificaten: Basis, Hypothecair Krediet, Vermogen (pré).

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We genieten een voorkeurspositie in hypotheekfunctie bemiddeling;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

debby_konaltempvoortestdaarnaverwijderen.png

Debby Konal

Jouw contactpersoon
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

debby_konaltempvoortestdaarnaverwijderen.png
Debby Konal