Plaats Utrecht
Uren 40.00
Ervaring Senior
Salaris 4750
 • Je verdient een goed salaris vanaf €4750,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden;
 • Je komt na 6-9 maanden direct in dienst bij de opdrachtgever!
 • Je specialiseert je in de diepte!

Wat ga je doen als Senior CDD Analist - Complexe Klantgroepen?

De Senior CDD Analist gaat aan de slag in één van de CDD-teams van Complexe Klantgroepen van de Rabobank. Het gaat hier om voornamelijk zakelijke klanten waarbij er een hoog risico op betrokkenheid bij financiële criminaliteit bestaat. Daarom moet er met grote regelmaat gecontroleerd worden of er integriteitsrisico's zijn. Voor banken is het een wettelijke verplichting om te weten welke activiteiten hun klanten uitvoeren. Jouw werk bestaat uit het controleren van bedrijfsactiviteiten, transactiepatronen en belanghebbende personen van zakelijke klanten. Je legt alles vast in een dossier, zodat de bank altijd antwoord kan geven op vragen over de integriteit van die specifieke klant.

Het niveau van het analysewerk is dusdanig hoog dat je eerst een opleidingstraject van vier maanden volgt. Ook als je ervaring hebt als CDD Analist heb je aanvullende kennis nodig om op de afdeling Complexe Klantgroepen te werken. De analyses gaan dieper dan de 'CDD as usual'. Je wordt getraind om de structuur van bestaande dossiers goed te kennen en hoe je specifiek voor je doelgroep een volledige analyse uitvoert. Ook is er veel aandacht voor sancties. De rol van sanctieregelingen is groter omdat je werkt met klanten met een hoog integriteitsrisico.

Je werkt in deze functie volledig vanaf huis. In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Wat zijn onze functiewensen?

De CDD Analyse is een prachtige bezigheid, wat jou betreft. Je hebt de truc wel door inmiddels. Daarom zoek je een uitdaging die zelfs jouw analytische hersens doen kraken. Bij voorkeur ontwikkel jij je in diepte: specialiseren in doelgroep. Het uitvoeren van een serie neventaken spreekt je minder aan. Klinkt herkenbaar? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we ook nog een aantal harde functiewensen:

 • Je beschikt over een HBO- of WO-diploma;
 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring als CDD-analist.

Word je namens Carrierecafe geplaatst op deze opdracht? Dan krijg je naast je salaris:

 • Salarisverhoging van 1% per 1 mei 2022 (conform CAO);
 • Thuiswerkvergoeding van €2,- (netto) per dag;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Opleidingsbudget;
 • Leuke evenementen!
maxresdefault
Video afspelen

Waarom je kiest voor carrierecafe

 • Er wordt aan alle kanten aan je getrokken als CDD Professional. Je telefoon staat roodgloeiend. Waarom kies je dan voor Carrierecafe? De recruiters van Carrierecafe hebben veel inhoudelijke kennis van het Customer Due Diligence werkveld. Daarnaast kennen ze de cultuur en werkstijl bij verschillende banken heel erg goed. Die combinatie maakt dat ze begrijpen wat je zoekt en de perfecte match kunnen maken tussen jou en je toekomstige opdrachtgever.
 • Transparante communicatie is bovendien gemeengoed bij Carrierecafe. We doen geen beloften die we niet na kunnen komen en maken zaken niet mooier dan ze zijn. Je toekomstige takenpakket, het beoogde salaris dat daarbij hoort en zelfs je kansen op een openstaande functie, we doen nergens geheimzinnig over. Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan. Eerlijkheid duurt het langst!
 • Dus wil jij succesvol en gelukkig worden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662 corne bouwman
Corné Bouwman