Wat ga je doen als Senior CDD Analist?

Als Senior CDD Analist loop je voorop in de strijd tegen financiële criminaliteit. De dossiers van grote bedrijven met grensoverschrijdende relaties en complexe bedrijfsstructuren zijn voor jou. Carrierecafe is doorlopend op zoek naar ervaren krachten voor alle processen en doelgroepen die binnen CDD onderzocht worden. Begint je huidige analysewerk routinematig aan te voelen? Dan kan een nieuwe omgeving wonderen doen. Een nieuwe specialisatie bijvoorbeeld. Carrierecafe heeft momenteel lopende opdrachten voor alle stappen van het CDD-proces: onboarding, EDR, PR, remediation en offboarding. Ook qua doelgroepen kun je bij ons alle kanten op: Private- en Retail Banking, MKB, grootzakelijk en corporate, het is allemaal mogelijk.

Als Senior CDD Analist bepaal je zelf de volgende stap in je loopbaan. Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de wereld van CDD. We helpen je graag aan een passende vacature bij ABN AMRO, ICS, ING Bank, InsingerGilissen, Rabobank of de Volksbank. Het werk van een Senior CDD Analist verschilt per project en per opdrachtgever. De grote overeenkomst tussen al onze opdrachten is dat je altijd de inhoudelijk zeer uitdagende dossiers afhandelt en dat je de Team Leads ondersteunt in het draaiende houden van de operatie. Daarnaast mag jij je kennis gebruiken om gemotiveerde junior collega’s beter te maken. Als Senior CDD Analist heb je daarmee niet alleen de verantwoordelijkheid om je eigen werk op niveau te houden, maar ook dat van de afdeling als geheel. Dit maakt een senior-rol extra uitdagend.

Hoe verdeel jij je tijd?

Het analyseren van klantdossiers is en blijft de kerntaak van een Senior CDD Analist. Je krijgt met name high risk-dossiers toegewezen. Vanwege je uitgebreide ervaring krijg je wel meer neventaken dan je medior of junior collega’s. Het verzorgen van dagstarts of andere overleggen bijvoorbeeld. Daarnaast word je een buddy voor een CDD-talent dat het vak nog moet leren.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO/WO-diploma;
  • Je hebt minimaal vier jaar ervaring op gebied van KYC/CDD;
  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands én Engels.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We genieten een voorkeurspositie in CDD-bemiddeling;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

7662_corne_bouwman.jpg

Corné Bouwman

Jouw contactpersoon
Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Bereik Corné op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662_corne_bouwman.jpg
Corné Bouwman