Plaats Amsterdam
Uren 40 uur
Ervaring Senior
 • Je ontvangt een goed uurtarief;
 • Project bijna klaar? Wij zijn al op zoek naar een nieuwe opdracht voor jou;
 • We hebben meerdere doorlopende ZZP-opdrachten in CDD/KYC/AML!

Wat ga je doen als Senior AML Analist ZZP?

Als Senior AML Analist handel je de meest complexe dossiers af. Voor zowel ABN AMRO als Rabobank zijn we op zoek naar ervaren AML Analisten die hun kennis als zelfstandige aanbieden. Er staat grote druk op de deadlines bij beide banken en jij als ervaren ZZP'er kunt ze helpen om de druk te verlichten. Tegen een uurtarief waaruit respect blijkt voor jouw ervaring, uiteraard.

Als Senior AML Analist ontvang je alerts van een geautomatiseerd systeem. Dit systeem heeft vastgesteld dat een transactie ongebruikelijk is en dat er onderzocht moet worden of er sprake kan zijn van witwassen. In jouw geval gaat het daarbij altijd om zakelijke klanten. Heb je een bepaalde specialisatie, zoals cash intensieve markten of internationaal betalingsverkeer? Dan wordt je door de Teamlead AML direct ingezet op die specialisatie. Vervolgens ga je volledig zelfstandig aan de slag met het beoordelen van de alerts binnen deze specialisatie. Als Senior AML Analist wordt er wel van je verwacht dat je ook andere specialisaties op kunt pakken, wanneer de planning hier om vraagt. Allround kennis van transactiemonitoring is dus zeker noodzakelijk.

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Senior AML Analist besteed je het merendeel van je tijd aan je kerntaak: het analyseren van afwijkende transacties. Een deel van je tijd besteed je aan het coachen van junior collega’s. Als vaste buddy zorg je ervoor dat hun kennis en daarmee hun zelfstandigheid groeit. Het overige deel van je tijd besteed je aan overleg en incidentele neventaken.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

 • Je hebt een HBO/WO-diploma;
 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring met AML en/of Transactiemonitoring.

Waarom je kiest voor carrierecafe

  • We genieten een voorkeurspositie in AML-bemiddeling;
  • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
  • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662_corne_bouwman.jpg
Corné Bouwman