Wat ga je doen als Senior AML Analist?

Als Senior AML Analist ben je een onmisbare schakel in dagelijkse transactiemonitoringoperatie. Je krijgt de meest uitdagende en complexe alerts toegewezen. Jouw werk hoeft niet achteraf gecontroleerd te worden. Gezien je uitgebreide ervaring wordt er van je verwacht dat je volledig zelfstandig de juiste conclusies kan trekken. Maar uiteraard is het wel mogelijk om te sparren met de Quality Assurance Officer wanneer je jouw voorlopige conclusie even officieus wil toetsen.

De alerts die je oppakt zijn zonder uitzondering van zakelijke klanten. Sommige alerts bevatten een bundeling aan transacties, waardoor een integrale blik keer op keer nodig is. Alerts krijgen een specifiek label mee zoals cash intensief of internationaal. Heb je nu een specialisatie? Dat komt uiteraard goed van pas. Maar: als Senior AML Analist wordt er wel van je verwacht dat je alle alerts op kan pakken.

Als Senior AML Analist krijg je naast je operationele taken een aantal neventaken. Je wordt de buddy van een junior Analist die het vak nog moet leren. Daarnaast deel je kennis met collega’s van buiten de afdeling AML en denk je mee over procesverbeteringen op de afdeling.

Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de wereld van CDD/KYC/AML. We helpen je graag aan een passende vacature bij ABN AMRO of Rabobank. We zoeken doorlopend ervaren analisten die kennis hebben van alle specialisaties binnen AML en het niveau van transactiemonitoring op de afdeling naar een hoger plan kunnen tillen!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Senior AML Analist besteed je het merendeel van je tijd aan je kerntaak: het analyseren van afwijkende transacties. Een deel van je tijd besteed je aan het coachen van junior collega’s. Als vaste buddy zorg je ervoor dat hun kennis en daarmee hun zelfstandigheid groeit. Het overige deel van je tijd besteed je aan overleg en incidentele neventaken.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO/WO-diploma;
  • Je hebt minimaal vier jaar ervaring met AML en/of Transactiemonitoring.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We genieten een voorkeurspositie in AML-bemiddeling;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

7662_corne_bouwman.jpg

Corné Bouwman

Jouw contactpersoon
Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Bereik Corné op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662_corne_bouwman.jpg
Corné Bouwman