Wat ga je doen als Schadebehandelaar Brand en Reis?

De Schadebehandelaar Brand en Reis staat klanten te woord die in een vervelende situatie zijn beland. Mogelijk heb je het zelf wel eens meegemaakt: je landt op Schiphol en uitgerekend jouw koffer is nergens te vinden. Je hoopt dat de koffer weer opduikt, maar dat gebeurt niet. Gelukkig heb je een reisverzekering. Met name in de zomermaanden behandel je heel veel soortgelijke claims. Tegen het einde van het jaar wordt het tijd om vuurwerk af te steken en dat heeft directe gevolgen voor jouw werk. In die periode heb je veel contact met klanten die slachtoffer zijn van vuurwerkschade. Begrip voor de klant is in deze rol heel belangrijk. Je stelt de klant gerust en je luistert goed. Maar je bent meer dan een schouder om op te huilen. Je blijft professioneel en je vraagt goed door. De schadeclaim behandel je zelf en het is van belang om direct na het eerste gesprek de benodigde gegevens te hebben om een beslissing te kunnen nemen. De polisvoorwaarden pak je er bij als de klant contact opneemt, zodat je ze direct kunt vertellen wat ze wel en niet mogen verwachten.

Als Schadebehandelaar Brand en Reis krijg je een zogeheten medior rol op de afdeling. Dit wil zeggen dat je grotendeels zelfstandig werkt en je eigen dossiers toegewezen krijgt. Sommige situaties zijn echter zeer complex en uitzonderlijk. In dit geval staat er altijd een senior collega klaar om je bij te staan, zodat je ook dan snel een goede beslissing kunt nemen. Bij het schadeteam van Nationale Nederlanden wordt er zeer nauw samengewerkt. Samen met het team streef je naar één doel. In drukke periodes gaan jullie soms wat langer door, tijdens zogeheten pizza-avonden. In ruil daarvoor krijg je ook een flexibele terug vanaf de andere kant: Nationale Nederlanden is een opdrachtgever die geeft en neemt. Ook bestaat er een open cultuur op gebied van meedenken en verbeteren: dus als jij vindt dat een proces klantgerichter kan worden ingericht, wordt er zeker geluisterd!

Je werkt in deze functie volledig vanaf huis. In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Hoe verdeel jij je tijd?

Het merendeel van je tijd besteed je aan direct klantcontact. Omdat veel situaties op maat zijn, heb je veel tijd nodig voor het beoordelen van de claim van een klant. Tot slot besteed je een klein deel van je tijd aan overige werkzaamheden, zoals deelname aan projecten of procesoptimalisaties.

Wat zijn onze functiewensen?

Je hebt al een aantal jaren ervaring in een schade behandelende rol en je zoekt een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur bij een opdrachtgever met een prettige werkcultuur met zij wortels in Zuid-Holland. Jij houdt van gemixte teams met een ultieme balans op basis van leeftijd en geslacht. Klinkt herkenbaar? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we nog een aantal functiewensen:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring;
  • Je hebt WFT Basis, Schade Particulieren;
  • Je hebt kennis van Brand- en Reisverzekeringen.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met arbeidsbemiddeling voor de financiële dienstverlening;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

hans kruijswijklowres

Hans KRUIJSWIJK

Jouw contactpersoon

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

hans kruijswijklowres
Hans KRUIJSWIJK