Uren 40.00
Ervaring Senior
Salaris 4800

Je verdient een goed salaris vanaf €4800,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden;Je komt terecht in een uniek KYC-project;Je invloed op de strijd tegen financiële criminaliteit wordt heel groot!

Wat ga je doen als Quality Expert Remediation KYC?

De Quality Expert Remediation KYC krijgt een vooraanstaande rol in het Remediation Acceleration Project van een ABN AMRO in Amsterdam. Deze grote bank heeft het outsourcingsproject naar India stopgezet, en veel dossiers worden nu teruggehaald naar Nederland. De afdeling KYC in Amsterdam heeft hierdoor een behoorlijke hoeveelheid dossiers af te handelen. Als Quality Expert ben je een vraagbaak op het gebied van grootzakelijke dossiers. Deze kunnen aardig complex zijn, en dus kloppen KYC Analisten bij jou aan als ze vastlopen. Je kennis van grootzakelijke bedrijfsstructuren wordt in deze rol stevig uitgedaagd.Als Quality Expert ben je naast een dagelijkse vraagbaak ook de helpende hand van de teamlead op gebied van training en opleiding. Vanuit de vragen die je krijgt uit de dagelijkse operatie weet je heel goed wat de algemene kennisgaten zijn op de afdeling. Je doet voorstellen aan de teamlead op gebied van training en opleiding om deze kennisgaten te vullen.Je werkt in deze functie volledig vanaf huis. In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Wat zijn onze functiewensen?

Je hebt jaren ervaring met het analyseren van klantdossiers. Het is routine geworden. De wereld van KYC blijf je fascinerend vinden, maar je zoekt een rol waarin je de financiële criminaliteit vanuit een overkoepelende blik kunt bestrijden. Kennis overdragen geeft je heel veel voldoening, en je krijgt hier in een volgende uitdaging graag meer ruimte voor. Klinkt herkenbaar? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we nog een aantal functiewensen:Je hebt een HBO/WO-opleiding;Je hebt minimaal zeven jaar ervaring in een commercieel zakelijke omgeving;Je hebt diepgaande kennis van bedrijfsstructuren;Je hebt coachende ervaring.Word je namens Carrierecafe geplaatst op deze opdracht? Dan krijg je naast je salaris:Internetvergoeding van €25,- (netto) per maand;Jaarlijkse bruto bonus van €400,- in april (geldt alleen als je namens ons werkt in april);Thuiswerkvergoeding van €2,- (netto) per dag;Goede pensioenregeling;25 vakantiedagen;Opleidingsbudget;Leuke evenementen!

maxresdefault
Video afspelen

Waarom je kiest voor carrierecafe

    Er wordt aan alle kanten aan je getrokken als KYC Professional. Je telefoon staat roodgloeiend. Waarom kies je dan voor Carrierecafe? De recruiters van Carrierecafe hebben veelinhoudelijke kennisvan het Know Your Customer werkveld. Daarnaast kennen ze de cultuur en werkstijl bij verschillende banken heel erg goed. Die combinatie maakt dat ze begrijpen wat je zoekt en deperfecte matchkunnen maken tussen jou en je toekomstige opdrachtgever.Transparante communicatieis bovendien gemeengoed bij Carrierecafe. We doen geen beloften die we niet na kunnen komen en maken zaken niet mooier dan ze zijn. Je toekomstige takenpakket, het beoogde salaris dat daarbij hoort en zelfs je kansen op een openstaande functie, we doen nergens geheimzinnig over. Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan.Eerlijkheidduurt het langst!Dus wil jijsuccesvol en gelukkigworden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1