Plaats Zwolle
Uren 40.00
Ervaring Senior
Salaris 4750
 • Je verdient een goed salaris vanaf €4750,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden;
 • Je pakt incidenteel de rol van Team Lead;
 • Je trekt eigenhandig het niveau van de afdeling omhoog!

Wat ga je doen als Quality Checker KYC?

De Quality Checker KYC is de steun in de rug van de eerste lijn KYC Analisten die dossiers opbouwen van nieuwe zakelijke klanten van ABN AMRO. Je bent een vraagbaak gedurende de werkdag en daarnaast geef je feedback op individueel niveau over de afhandeling van dossiers. Je controleert of afgehandelde dossiers volledig en reconstrueerbaar zijn en dat ze geen aannames bevatten die niet aangetoond zijn. Kortom: dat alle benodigde documenten aanwezig zijn in het systeem staan, dat deze documentatie op de juiste wijze getoetst is aan wet- en regelgeving, of de risicoclassificatie op de juiste wijze tot stand is gekomen en of er geen tegenstrijdigheden zitten in het dossier. Als je checklist volledig is sluit je het dossier af. Zijn er verbeterpunten? Dan koppel je deze terug aan de KYC Analist van dienst.

Naast de dagelijkse terugkoppeling die je geeft zorg je voor goede werkinstructies zodat het niveau van de afdeling ook bij afwezigheid van senior collega's op orde is. Je werkt deze met grote regelmaat bij omdat wet- en regelgeving doorlopend verandert en strenger wordt. Je houdt van deze dynamiek en ziet strenger toezicht vooral als kans om het werk op de afdeling KYC nóg beter uit te voeren. De bank waar je komt te werken houdt van professionals die op hoog niveau acteren en de professionals die daar werken houden op hun beurt van een goed georganiseerde omgeving waar ze dagelijks het maximale uit hun werk kunnen halen. Wanneer de Team Lead een dag afwezig is, neem jij de verantwoordelijkheid voor de gehele afdeling.Je werkt in deze functie volledig vanaf huis.

In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Wat zijn onze functiewensen?

Je begrijpt heel goed wat de invloed van KYC kan zijn op de loyaliteit en het vertrouwen van klanten. Soms wordt dit vergeten in de dagelijkse operatie en jij zet je kennis graag maximaal in om dit te voorkomen. Als Quality Checker heb je hier veel invloed op en daarom ga je graag in die rol aan de slag. Met behulp van jouw advies zorgen KYC Analisten ervoor dat hun werk klanten niet het gevoel geeft dat ze crimineel zijn. Heldere communicatie is hierin de sleutel. Vanuit de klant denken betekent niet altijd ja zeggen, maar goed meedenken en nee zeggen wanneer dat echt het beste is voor de klant. Klantbelang is altijd het uitgangspunt. Herkenbaar? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we nog een aantal functiewensen:

 • Je hebt een HBO/WO diploma;
 • Je hebt vijf jaar werkervaring met KYC (zakelijke klanten);
 • Je hebt uitgebreide kennis van internationale compliance eisen en procedures;
 • Je gesprekstechnieken zijn goed genoeg om ook lastige gesprekken tot een goed einde te brengen.

Word je namens Carrierecafe geplaatst op deze opdracht? Dan krijg je naast je salaris:

 • Internetvergoeding van €25,- (netto) per maand;
 • Jaarlijkse bruto bonus van €400,- in april (geldt alleen als je namens ons werkt in april);
 • Thuiswerkvergoeding van €2,- (netto) per dag;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Opleidingsbudget;
 • Leuke evenementen!
maxresdefault
Video afspelen

Waarom je kiest voor carrierecafe

 • Er wordt aan alle kanten aan je getrokken als KYC Professional. Je telefoon staat roodgloeiend. Waarom kies je dan voor Carrierecafe? De recruiters van Carrierecafe hebben veel inhoudelijke kennis van het Know Your Customer werkveld. Daarnaast kennen ze de cultuur en werkstijl bij verschillende banken heel erg goed. Die combinatie maakt dat ze begrijpen wat je zoekt en de perfecte match kunnen maken tussen jou en je toekomstige opdrachtgever.
 • Transparante communicatie is bovendien gemeengoed bij Carrierecafe. We doen geen beloften die we niet na kunnen komen en maken zaken niet mooier dan ze zijn. Je toekomstige takenpakket, het beoogde salaris dat daarbij hoort en zelfs je kansen op een openstaande functie, we doen nergens geheimzinnig over. Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan. Eerlijkheid duurt het langst!
 • Dus wil jij succesvol en gelukkig worden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662 corne bouwman
Corné Bouwman