Wat ga je doen als Product Owner?

De Product Owner is een onmisbare schakel in het Agile werkproces. Je bent de man of vrouw die de klant altijd centraal zet en jij zorgt ervoor dat digitale processen perfect aansluiten bij de klant. Op basis van zorgvuldig opgestelde User Stories maak je een hypothese over de perfecte klantreis. Samen met je scrum team zorg je er vervolgens voor dat deze klantreis waarheid wordt. Je stuurt ze niet hard aan zoals een hiërarchische manager dat doet, maar je enthousiasmeert anderen om net zo klantgericht te zijn als jij.

Als Product Owner heb je bij een financieel dienstverlener heel veel mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een BankApp. Er worden enorme datasets gebruikt om vast te stellen hoe deze zou moeten werken. Als Product Owner krijg je alle middelen tot je beschikking om je user stories goed te onderbouwen met klantdata. De financiële dienstverlening is een waar datawalhalla en daarmee een prachtige plek om te werken. Je dagelijkse werkzaamheden zijn zoals ze overal zijn in deze rol: je houdt de backlog up to date, je zit scrums voor, je bewaakt de voortgang van acties en je meet de waarde van je product. Ook ben je actief op zoek naar innovaties die je digitale product beter kunnen maken.

Hoe verdeel jij je tijd?

Het merendeel van je tijd besteed je als Product Owner aan het opstellen van user stories en het verzamelen van relevante data om dit tot goed onderbouwde conclusies te komen. De backlog speelt een belangrijke rol om structuur te houden in het werk van je scrumteam, dus houd je goed bij. Het overige deel van je tijd besteed je vooral aan communicatie met interne stakeholders. Als Product Owner ben je een verbindende schakel tussen IT, marketing en de business.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO-diploma;
  • Je hebt minimaal vier jaar ervaring als Product Owner (of in aanverwante rol).

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen

Debby Konal

Jouw contactpersoon
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal