Wat ga je doen als Opleidingscoach CDD?

Als Opleidingscoach CDD ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de proeftijd van CDD Analisten. Jij verzorgt het opleidingstraject waarin ze leren wat de richtlijnen van de bank zijn. De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) ligt vast, maar interne beleidsregels maken het werk van een CDD Analist bij Rabobank toch net even anders dan bij ABN AMRO. En andersom ook.

Aan de hand van een programma van vier weken zorg jij ervoor dat iedereen weet wat het bankbeleid is en hoe ze er na moeten handelen. Je geeft workshops en trainingen en toetst aan de hand van praktische opdrachten of de stof goed is geland. Inhoudelijk gezien gaan de trainingen aardig diep. Je bespreekt bijvoorbeeld geografische risico’s en de daarvoor opgestelde werkinstructies, en waarom die werkinstructies zijn zoals ze zijn. Kennis van CDD is dus zeker noodzakelijk om als Opleidingscoach te kunnen werken. Voor de proeftijd fungeer je als Team Lead voor nieuwe collega’s. Jouw beoordeling wordt zwaar meegewogen bij de keuze om al dan niet verder te gaan met een CDD Analist.

Als Opleidingscoach CDD word je daarnaast ingezet om trainingen te geven voor personeel dat al in dienst is van de bank. Vaak betreft het dan trainingen die worden gegeven aan personeel van andere afdelingen, die terloops met CDD-procedures te maken krijgen, zoals hypotheek- of kredietspecialisten. Tijdens deze trainingen schuiven incidenteel ook Junior en Medior CDD Analisten aan, om hun kennisniveau te verhogen.

Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de wereld van CDD/KYC/AML. Ook hebben we ruime ervaring met het selecteren van CDD Analisten voor verschillende grote (en kleine) financiële dienstverleners. We zijn doorlopend op zoek naar Opleidingscoaches voor de Rabobank. Met behulp van ons netwerk vind je met zekerheid jouw droombaan!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Opleidingscoach besteed je het merendeel van je tijd aan het organiseren van je eigen opleidingstrajecten. Samen met je collega’s ontwikkel je workshops en trainingen die je vervolgens zelf geeft. Ook beoordeel je zelf hoe snel je cursisten de stof oppikken. Als je merkt dat individuele coaching nodig is, dan neem je daar de tijd voor. Tot slot gaat een deel van je tijd naar het uitwisselen van kennis met je eigen team.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

 • Je hebt een HBO/WO-diploma;
 • Je hebt ruime praktijkervaring met CDD/KYC/AML
 • Je bent zeer bekend met de WWFT en andere relevante wetgeving;
 • Je hebt ervaring met het coachen van collega’s;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Waarom je kiest voor carrierecafe

  • We genieten een voorkeurspositie in X-bemiddeling;
  • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
  • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

7662_corne_bouwman.jpg

Corné Bouwman

Jouw contactpersoon
Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Bereik Corné op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662_corne_bouwman.jpg
Corné Bouwman