Wat ga je doen als Medewerker Hypotheekbeheer?

Als Medewerker Hypotheekbeheer neem je contact op met klanten die een risicovolle hypotheek hebben. Bijvoorbeeld een aflosvrije hypotheek, effectenhypotheek of hybride hypotheek. Klanten zijn aangeschreven om ze te informeren dat er contact wordt opgenomen. Vervolgens bel jij op. Je bereid het gesprek eerst uitgebreid voor. Het gesprek dat je vervolgens voert kan rustig een half uur duren. Je gaat uitgebreid in op de risico’s en de status van de huidige hypotheek. Je informeert ze over een eventuele restschuld, over de overgebleven looptijd van de hypotheek en wat gebeurt als deze voorbij is. De belangrijkste vraag die je bij ieder gesprek beantwoordt is: is het gezien de huidige financiële situatie uberhaupt mogelijk om de hypotheek af te lossen aan het einde van de looptijd?

Als Medewerker Hypotheekbeheer maak je de klant bewust van zijn situatie. Je geeft geen advies over de oplossingsrichting, je wijst hen er op. Vervolgens is het aan de klant om te bepalen wat voor actie ze ondernemen. Je toont ze de opties die er zijn en waar ze deze kunnen vinden op de website van de hypotheekverstrekker. Daar kunnen ze bijvoorbeeld een afspraak met een hypotheekverstrekker maken of zelf een rekenmodule invullen.

Carrierecafe heeft twintig jaar ervaring met het bemiddelen hypotheekprofessionals. In die tijd hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Binnen dit netwerk bevinden zich onder andere inhuurmanagers van ABN AMRO, Flexfront, ING Bank en Nationale Nederlanden. Onze doorlopende vacature voor Medewerker Hypotheekbeheer kan dus bij meerdere opdrachtgevers ingevuld worden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Medewerker Hypotheekbeheer besteed je een uur per klantgesprek. De helft van de tijd besteed je aan de voorbereiding en afhandeling, de andere helft aan het gesprek zelf. Daarnaast word je ingezet om klanten die nog niet hebben gereageerd op de brief over de status van hun hypotheken te benaderen en ze ervan te overtuigen dat ze actie ondernemen.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de financiële dienstverlening;
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We genieten een voorkeurspositie in hypotheekfunctie-bemiddeling;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen

Debby Konal

Jouw contactpersoon
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal