Plaats Utrecht
Uren 36 uur
Ervaring Senior
Salaris 4000-4500
 • Je verdient een goed salaris tussen de €4000,- en €4500,- bruto per maand (o.b.v 36 uur per week);
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden;
 • Je werk draagt bij aan een betere wereld;
 • Geen routine in deze baan, alleen uitdagende dossiers die je hersens doen kraken!

Wat ga je doen als KYC Specialist Klantoffboarding?

Als KYC Specialist Offboarding ga jij je uitsluitend bezig houden met exit-trajecten voor een grote bank. Je onderzoekt klanten waarvan een KYC Analist heeft geconcludeerd dat afscheid nemen vanwege integriteitsrisico's de meest verstandige weg is voor de bank. Het is aan jou om diepgravend onderzoek te doen en je conclusie zo goed te onderbouwen dat deze juridisch houdbaar is. Je kijkt nogmaals heel kritisch naar de opzeggingsgronden van de bank en of er op alle vlakken zorgvuldig is geformuleerd waarom de klant er niet aan voldoet. Ontbreekt er essentiële informatie om een definitieve conclusie te kunnen trekken? Dan neem je contact op met de klant of met een collega om het dossier aan te vullen. Waar nodig heb je dus direct klantcontact. Tijdens deze contactmomenten is het zaak om zo helder en duidelijk mogelijk uit te leggen waarom je contact opneemt, en om je woorden zorgvuldig te kiezen.

Als KYC Specialist Offboarding krijg je dossiers onder ogen waar vaak 'wat mee aan de hand is'. Maar niet altijd. Uiteraard kan je conclusie ook zijn dat de relatie met de klant voortgezet moet worden. Start je een exit-traject in? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de exit-strategie. Exit trajecten hebben weliswaar vaste processtappen, toch is het bij ieder traject nodig om op maat te bepalen wat de beste aanpak is. De communicatie richting de klant is ook in die fase jouw verantwoordelijkheid. Tactisch en zorgvuldig handelen is in die fase essentieel.

Je werkt in deze functie volledig vanaf huis. In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Wat zijn onze functiewensen?

Geen detail ontgaat jou. Je bent secuur en analytisch. Wanneer jij iets op papier zet is er geen enkele ruimte voor interpretatie. Je bent in staat je onderbuikgevoel te negeren en puur vanuit de feiten te kijken. Na een aantal jaren in KYC te hebben gewerkt, zoek je een functie waarbij alle dossiers die je behandelt het stempel hoog risico dragen. Je hebt behoefte aan een inhoudelijke uitdaging. Bij voorkeur een uitdaging met maatschappelijke waarde. Klinkt herkenbaar? Solliciteer dan zeker! Uiteraard hebben we ook nog een aantal functiewensen:

 • Je hebt een studie afgerond in juridische of bedrijfseconomische richting;
 • Je hebt een HBO-diploma met 3-5 jaar werkervaring (in KYC of een andere analytische rol);
 • Of je hebt een WO-diploma met 1-3 jaar werkervaring (in KYC of een andere analytische rol);
 • Je hebt ervaring in de financiële dienstverlening;
 • Je hebt kennis van zakelijke organisatiestructuren.

Word je namens Carrierecafe geplaatst op deze opdracht? Dan krijg je naast je salaris:

 • Salarisverhoging van 1% per 1 mei 2022 (conform CAO);
 • Thuiswerkvergoeding van €2,- (netto) per dag;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Opleidingsbudget;
 • Leuke evenementen!
Video afspelen

Waarom je kiest voor carrierecafe

 • Er wordt aan alle kanten aan je getrokken als KYC Professional. Je telefoon staat roodgloeiend. Waarom kies je dan voor Carrierecafe? De recruiters van Carrierecafe hebben veel inhoudelijke kennis van het Know Your Customer werkveld. Daarnaast kennen ze de cultuur en werkstijl bij verschillende banken heel erg goed. Die combinatie maakt dat ze begrijpen wat je zoekt en de perfecte match kunnen maken tussen jou en je toekomstige opdrachtgever.
 • Transparante communicatie is bovendien gemeengoed bij Carrierecafe. We doen geen beloften die we niet na kunnen komen en maken zaken niet mooier dan ze zijn. Je toekomstige takenpakket, het beoogde salaris dat daarbij hoort en zelfs je kansen op een openstaande functie, we doen nergens geheimzinnig over. Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan. Eerlijkheid duurt het langst!
 • Dus wil jij succesvol en gelukkig worden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662_corne_bouwman.jpg
Corné Bouwman