Plaats Amsterdam
Uren 40 uur
Ervaring Starter
Salaris 2500-3000
 • In de twee weken voor je start word je opgeleid tot echte kredietkenner;
 • Je krijgt het salaris dat je waard bent;
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden!

Wat ga je doen als Klantadviseur Kredieten?

Als Klantadviseur Kredieten ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten van een grote bank met een lopende kredietregeling. Het gaat om klanten die in het verleden teveel rente hebben betaald en daarvoor gecompenseerd gaan worden. Ze hebben hierover een brief met een compensatievoorstel ontvangen. Hebben klanten vragen naar aanleiding van deze brief? Dan bellen ze jou. De vragen die je krijgt variëren van eenvoudig tot zeer complex. Het is aan jou om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Wordt er om inhoudelijk advies gevraagd of voel je een saleslead aan? Dan schakel je een collega van de tweede of derde lijn in. Je hebt dus zowel een servicegerichte als commerciële taak.

Als Klantadviseur Kredieten kom je te werken in een projectteam van 70 man dat alle renteherzieningen verwerkt. Omdat het een tijdelijk project is, wordt eigen inbreng zeker gewaardeerd. De ervaring met tijdelijke projecten leert dat er altijd zaken zijn die nog niet in beton zijn gegoten en daarom beter kunnen. Dus heb je ideeën over hoe het beter kan? Dan wordt er zeker naar je geluisterd! De functie van Klantadviseur Kredieten is een hele goed opstap naar een carrière in de kredietverlening. Met deze rol op je CV is de stap naar Kredietacceptant, Kredietbeoordelaar Zakelijk, Medewerker Bijzonder Beheer (persoonlijke leningen) of een andere functie waarin kredieten een grote rol spelen!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Klantadviseur Kredieten zit je op een inbound callcenter. Je besteedt dus vrijwel al je tijd aan het bellen en het administratief verwerken van je gesprekken.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

 • Je hebt een MBO-4/HBO-diploma;
 • Je hebt affiniteit met geldzaken.

Waarom je kiest voor carrierecafe

  • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
  • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
  • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

aminelowres
Amine Mokaddem