Plaats Utrecht
Uren 40 uur
Ervaring Medior
Salaris 3500-4500
 • Je verdient een goed salaris tussen de €3500,- en €4500,- bruto per maand (o.b.v 40 uur per week);
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden;
 • Je draagt dagelijks bij aan een hernieuwd vertrouwen in de landelijke overheid;
 • Je gaat aan de slag voor een groot landelijk overheidsorgaan!

Wat ga je doen als Juridisch Medewerker Herstel?

De Juridisch Medewerker Herstel beoordeelt of burgers onterecht zijn aangemeld als fraudeur door een landelijk overheidsorgaan. Dit overheidsorgaan is momenteel bezig met een groot herstelproject. Als Juridisch Medewerker Herstel ga je aan de slag in de backoffice van dit team. Je beoordeelt of burgers doelbewust hebben geprobeerd om te frauderen. In het merendeel van de gevallen gaat het om administratieve fouten of onbewust handelen vanuit de burger. De beoordeling is in het verleden te streng geweest. Het is aan jou om per dossier vast te stellen of er fraude is gepleegd. Daarbij geef je de burger het voordeel van de twijfel, tenzij je harde bewijzen hebt van fraude. Het overheidsorgaan is momenteel druk bezig om het vertrouwen van burgers te herstellen. Vanuit die gedachte handel je de dossiers af.

Als Juridisch Medewerker Herstel werk je nauw samen met een Persoonlijk Zaakbehandelaar. Hij of zij is verantwoordelijk voor het contact met de burger. Is een dossier niet volledig? Dan zorgt je collega ervoor dat het dossier wordt aangevuld, zodat jij een oordeel kan vellen op basis van alle benodigde documentatie. Je hebt dus zelf geen contact met burgers. Je uiteindelijke oordeel wordt door de Persoonlijk Zaakbehandelaar teruggekoppeld aan de burger.

Je wordt voor deze functie ingewerkt op kantoor. Vervolgens werk je volledig vanaf huis. In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Wat zijn onze functiewensen?

Je hebt een juridische richting gekozen omdat je mensen wil helpen. Rechtvaardigheid is voor jou geen onbereikbaar abstract streven, maar een concreet dagelijks doel. Je hebt al meerdere herstelprojecten meegemaakt en je bent op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging. Klinkt herkenbaar? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we ook een aantal functiewensen:

 • Je hebt een WO diploma in juridische of fiscale richting;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met hersteldossiers (bijvoorbeeld derivaten).

Word je namens Carrierecafe geplaatst op deze opdracht? Dan krijg je naast je salaris:

 • Thuiswerkvergoeding van €2,- (netto) per dag;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Opleidingsbudget;
 • Leuke evenementen!

Waarom je kiest voor carrierecafe

 • Carrierecafe streeft naar werkgeluk op de lange termijn. We leren de persoon achter jouw CV graag kennen. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld en daarom weten we waar jij het beste tot je recht komt. Mogelijk is dat bij de opdrachtgever van deze vacature. Misschien zien we een andere loopbaankans voor je. We helpen je om succesvol te worden op je eigen manier.
 • Carrierecafe communiceert transparant naar jou. We zijn overal eerlijk en concreet over. Voor en ná je sollicitatie. Je toekomstige takenpakket, het beoogde salaris dat daarbij hoort en zelfs je kansen op een openstaande functie, we doen nergens geheimzinnig over. Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan. Eerlijkheid duurt het langst!
 • Dus wil jij succesvol en gelukkig worden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

laritzatempvoortestdaarnaverwijderen
Laritza Hannessen