Wat ga je doen als Junior Hypotheekadviseur?

Als Junior Hypotheekadviseur ben je het gezicht en de stem van de bank voor klanten die een hypotheek willen aanvragen. In de ochtend word je ingeroosterd op inbound klantcontact. Je beantwoordt dan binnenkomende vragen van klanten die zich aan het oriënteren zijn op een hypotheek of hypotheekverhoging. In het begin beantwoord je alleen telefonische vragen. Heb je dat goed onder de knie? Dan leer je nieuwe kanalen te gebruiken, zoals chat en beeldbellen. Je geeft klanten geen inhoudelijk advies, maar je wijst ze op de juiste mogelijkheden op de website. Officieel advies geven doe je niet. Maar: je filtert wel of een klant kans maakt op een hypotheek, door te vragen naar inkomensgegevens, BKR-registraties en andere gegevens aan de hand waarvan je een globale inschatting kunt maken. Weet je bij voorbaat al dat een klant geen kans maakt op een hypotheek? Dan plan je geen afspraak in met een Hypotheekadviseur. In andere gevallen wel.

In de middaguren bel je leads na. Dit zijn klanten die op de website van de bank hun telefoonnummer hebben achtergelaten omdat ze een vraag hebben. Je belt ze terug en achterhaalt wat hun wens is. Deze gesprekken zijn vergelijkbaar met de inbound gesprekken die je voert: ook hier maak je een globale inschatting van de mogelijkheden. Je wijst de klant op alle relevante informatie die er is, zonder vanuit je eigen mening advies te geven. Zo staat er online een rekentool om in te schatten en een duurzaamheidscheck, waar je naartoe kunt verwijzen. Klanten kunnen er vervolgens voor kiezen om een hypotheek zonder advies aan te vragen. Je promoot deze optie alleen wanneer je merkt dat de klant zeer zelfredzaam is. In andere gevallen stuur je aan op een adviesgesprek met een Hypotheekadviseur.

Carrierecafe heeft twintig jaar ervaring met het bemiddelen hypotheekprofessionals. In die tijd hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Binnen dit netwerk bevinden zich onder andere inhuurmanagers van ABN AMRO, Flexfront, Florius, ING Bank, Rabobank, Nationale Nederlanden en de Volksbank. Onze doorlopende vacature voor Junior Hypotheekadviseur kan dus bij meerdere opdrachtgevers ingevuld worden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Junior Hypotheekadviseur besteed je het merendeel van je tijd aan klantcontact. De gesprekken die je voert zijn vrij inhoudelijk en uitgebreid. Sommige gesprekken nemen een half uur in beslag, soms is het wat minder. Voor de afhandeling van ieder telefoongesprek heb je ongeveer de helft van de tijd nodig wat het gesprek je aan tijd kost. Iets minder dan een derde van je werkdag besteed je aan de administratieve afhandeling van je gesprekken.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO-diploma;
  • Je bent in het bezit van WFT Basis en Hypothecair Krediet;
  • Je hebt enige ervaring in de financiële dienstverlening.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

aminelowres.png

Amine Mokaddem

Jouw contactpersoon
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Bereik Amine op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

aminelowres.png
Amine Mokaddem