Wat ga je doen als Financieringsspecialist Grootzakelijk?

Als Financieringsspecialist Grootzakelijk beoordeel je complexe financieringsaanvragen van grote bancaire klanten. Samen met de Accountmanager GZ vorm je een commerciële tandem die ervoor moet zorgen dat grote klanten voorzien worden in hun groeibehoefte. Je behandelt aanvragen voor bedragen van vijf tot enkele tientallen miljoenen euro’s. De druk op deze aanvragen is groot. Deze klanten zijn te groot om te vertrekken, maar de bank wil natuurlijk geen onverantwoorde risico’s nemen bij het verstrekken van een financiering. Daarom specialiseer jij je in een specifieke branche, zodat je kennis snel paraat is en zodat je in betrekkelijk korte tijd een beslissing kunt nemen.

Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de Business Banking-afdelingen van alle grote banken. Daarom hebben we doorlopende vacatures voor Financieringsspecialisten die alles weten van Vastgoed, Food & Agri, HID (Handel, Industrie & Dienstverlening) of Logistiek. Je werk vindt voornamelijk op kantoor plaats ter ondersteuning van de Accountmanager GZ. Wanneer het nodig is ga je samen op pad, maar over het algemeen gesproken is hij verantwoordelijkheid voor het klantcontact en het totale klantbeeld en jij voor het financieringsgedeelte van het plan.

Carrierecafe heeft de afgelopen twintig jaar een groot netwerk opgebouwd in de bancaire wereld. Zodoende hebben wij doorlopend vacatures voor Financieringsspecialisten bij meerdere banken, zoals ABN AMRO, ING Bank en Rabobank. We zetten ons netwerk graag in om je te helpen om jouw droombaan te vinden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Financieringsspecialist GZ is het beoordelen van complexe financieringsaanvragen je kerntaak, en zodoende besteed je daar het merendeel van je tijd aan. Daarnaast sta je intensief in contact met de Accountmanager die de klant in zijn portfolio heeft. Jullie trekken samen op en sparren daarom zeker regelmatig. Bij hele specifieke vragen over de financieringsbehoeften neem je contact op met de klant. Tot slot besteed je een klein deel aan je tijd als vraagbaak voor minder ervaren collega’s.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO/WO-diploma (bij voorkeur in economische of juridische richting);
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als Financieringsspecialist of in een aanverwante rol (Accountmanager GZ of Zakelijk Kredietspecialist bijvoorbeeld);
  • Je hebt praktijkervaring met complexe financieringsvoorstellen.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen

Debby Konal

Jouw contactpersoon
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal