Plaats Veenendaal
Uren 40 uur
Ervaring Senior
Salaris 4000-4500
 • Je verdient een goed salaris tussen de €4000,- en €4500,- bruto per maand (o.b.v 40 uur per week);
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden;
 • Je gaat aan de slag bij het grootste crowdfundingplatform van Nederland.

Wat ga je doen als Financieringsspecialist Crowdfunding?

Als Financieringsspecialist Crowdfunding ga je aan de slag voor een prijzenwinnend crowdfundingplatform dat ondernemers financiert via deze alternatieve vorm. De doelstelling van dit platform is om met name MKB-ondernemers op een verantwoorde manier financieringen te bieden die verdere groei mogelijk maakt. Het wordt jouw taak om financieringsaanvragen te beoordelen. De basis voor een aanvraag vormt het ingediende ondernemingsplan. Je beoordeelt de haalbaarheid van het plan en hoe goed er is nagedacht over het mitigeren van risico's. Je weegt de risico- en kansenkant van het plan zorgvuldig af. Er wordt van je verwacht dat je een commerciële blik op het plan te werpen, maar dat zonder de risico's uit het oog te verliezen. Naast het ondernemingsplan kijk je kritisch naar de financiële situatie van de klant. Je schakelt wel veelvuldig met de accountmanager van die klant om tot een oordeel te komen waar jullie beiden achter staan. Heb jij je oordeel geveld? Dan kijkt de afdeling Risk nog één keer heel kritisch naar de kredietwaardigheid en de overige risico's. Soms zit je snel op één lijn met de Risk Manager, soms ziet hij een reden voor afwijzing. Het is dus zaak om doorlopend goed te communiceren en heel goed toe te lichten waarom het commercieel belang zwaarder weegt dan de risico's.

Wat zijn onze functiewensen?

Je hebt affiniteit met ondernemers. Altijd al gehad. Je wordt enthousiast van nieuwe plannen en je denkt graag mee over groei. Maar je bent ook kritisch, je weet dat ondoordachte plannen tot failissementen leiden. Mede dankzij jouw kritische blik heb je menig (beginnend) ondernemer kunnen helpen met het verbeteren van de plannen. Dit blijft je graag doen. Maar na jarenlang reguliere financieringen te hebben beoordeeld ben je toe aan wat nieuws. De wereld van MKB-financieringen is niet langer uitsluitend in handen van de grote banken, en het lijkt je leuk om mee te gaan in deze ontwikkeling. Om aan de slag te gaan in een frisse omgeving. Klinkt herkenbaar? Solliciteer dan zeker! Uiteraard hebben we ook nog een aantal functiewensen:

 • Je hebt een HBO-diploma;
 • Je hebt minimaal ver jaar ervaring als Financieringsspecialist/Accountmanager MKB bij een bank (of aanverwante organisatie);
 • Je haalt energie uit klantcontact én analytische taken;
 • Je weet heel goed hoe je een ondernemingsplan op waarde schat.

Word je namens Carrierecafe geplaatst op deze opdracht? Dan krijg je naast je salaris:

 • Thuiswerkvergoeding van €2,- (netto) per dag;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Opleidingsbudget;
 • Leuke evenementen!
Video afspelen

Waarom je kiest voor carrierecafe

 • Relaties bepalen je werkwereld. Carrierecafe begrijpt dat heel goed. Daarom bouwen je graag een relatie met je op. We leren de persoon achter jouw CV graag kennen. Jouw werkgeluk op de lange termijn is onze drijfveer. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van Business Banking professionals. Daarom weten we waar jij het beste tot je recht komt.
 • Carrierecafe communiceert transparant naar jou. We zijn overal eerlijk en concreet over. Voor en ná je sollicitatie. Je toekomstige takenpakket, het beoogde salaris dat daarbij hoort en zelfs je kansen op een openstaande functie, we doen nergens geheimzinnig over. Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan. Eerlijkheid duurt het langst!
 • Dus wil jij succesvol en gelukkig worden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

7662_corne_bouwman.jpg
Corné Bouwman