Wat ga je doen als Financieel Adviseur?

Als Financieel Adviseur geef je particulieren een integraal advies over hun financiën. Je hebt verstand van geldzaken in een heel breed perspectief en die kennis gebruik je om de financiële situatie van je klanten te verbeteren. Je helpt klanten om hun weg te vinden in het zeer brede productaanbod van grote financiële dienstverleners. Vragen over verzekeringen, sparen, beleggen, schade, hypotheken of pensioenen, je krijgt ze allemaal, en je kan klanten overal bij helpen. Je geeft klanten een volledig beeld bij de financiële keuzes die ze maken. Zodat ze het maximale rendement uit hun geld kunnen halen.

Als Financieel Adviseur kijk je altijd naar de beste oplossingen op korte, middellange en lange termijn voor je klanten. Voor je met de klant in gesprek gaat doe je een gedegen analyse van de mogelijke scenario’s. Aan de hand daarvan geef je advies. De klant kan aan de hand van jouw advies goede keuzes maken. Je legt alle afspraken vast in een systeem, zodat er altijd een volledig digitaal klantbeeld voor handen is. Tot slot ben je zelf ook verantwoordelijk voor het klantbeheer. Je houdt de financiële situatie van je klanten in het oog en wanneer nodig voer je een onderhoudsgesprek.

Als Financieel Adviseur bepaal je zelf de volgende stap in je loopbaan. Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de financiële dienstverlening. We helpen je graag aan een passende vacature bij ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Polestar, Rabobank, SNS Bank of de Volksbank.

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Financieel Adviseur besteed je het merendeel van je tijd aan je kerntaak: het voorbereiden en voeren van klantgesprekken. Ook bel je achter leads aan, meestal klanten die op de website een informatieverzoek hebben gedaan over een financieel product. Een vijfde van je tijd besteed je aan servicetaken en klantbeheer.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een HBO/WO-diploma;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met financieel advies (particulieren);
  • Je bent in het bezit van WFT Basis (harde eis);
  • Je hebt daarnaast een uitgebreid pakket aan WFT-certificaten.

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen

Debby Konal

Jouw contactpersoon
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Bereik Debby op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Debby Konal