Plaats Amersfoort
Uren 40 uur
Ervaring Traineeship
Salaris 2000-2500
 • Je leert on the job het zakelijke acceptatievak;
 • Je krijgt het salaris dat je waard bent (vanaf dag 1);
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden!

Wat ga je doen als Finance Traineeship?

Tijdens het Finance Traineeship leer je hoe je zakelijke inkomens moet vaststellen. Je gaat aan de slag voor Zakelijk Inkomen, een MKB-bedrijf dat gespecialiseerd in het opstellen van inkomensverklaringen voor ondernemers die een huis willen kopen. Het aanvragen van een hypotheek is voor een ondernemer complexer dan voor een particulier, omdat het bruto jaarinkomen fluctueert. Een particulier kan een hypotheekverstrekker veel zekerheid bieden omdat het bruto jaarinkomen stabiel is. Dit geldt niet voor ondernemers. Hypotheekverstrekkers willen zekerheid om het risico te vermijden dat een hypotheeknemer zijn hypotheek niet kan betalen. Zakelijk Inkomen staat ondernemers die voldoende inkomen hebben om een hypotheek te kunnen dragen bij. Onder andere grote partijen als AEGON, ASR, Nationale Nederlanden en SNS Bank accepteren de inkomensverklaring als bewijslast bij een hypotheekaanvraag.

Als Finance Trainee leer je hoe je de kerntaak van Zakelijk Inkomen uit moet voeren: het vaststellen van het zakelijke inkomen van een ondernemer. Dit doe je voor het merendeel op basis van de jaarrekeningen van je klant. Binnen de financiële wereld is deze taak vaak voorbehouden aan ervaren krachten die jarenlange ervaring hebben met het accepteren van hypotheken. Het Traineeship Finance biedt je de kans om een paar stappen over te slaan op je CV. Zakelijk Inkomen is bovendien een betrekkelijk klein bedrijf. De lijnen zijn daardoor kort en de visionairs die het bedrijf tot een succes hebben gemaakt, brengen hun kennis direct op je over. Van hen krijg je een uitgebreide training over het werk dat je moet doen. Vervolgens gaan je aan de slag en met vragen kun je altijd bij ze terecht.

Hoe verdeel jij je tijd?

Nadat je hebt geleerd hoe je zakelijke inkomens vaststelt besteed je vrijwel al je tijd aan je kerntaak. De overige tijd wordt besteed met feedbacksessies, waardoor je snel leert bijleert.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

 • Je hebt een HBO diploma in een economische richting afgerond;
 • Of je hebt al werkervaring in de financiële dienstverlening en je zoekt een nieuwe uitdaging.

Waarom je kiest voor carrierecafe

  • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van finance professionals;
  • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
  • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

max4353 lowres
Max Willebrands