Plaats Utrecht
Uren 40 uur
Ervaring Senior
Salaris 5500
 • Je krijgt een breed en uitdagend takenpakket!
 • Je krijgt het salaris dat je waard bent;
 • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden!

Wat ga je doen als Business Analist?

Als Business Analist ben je de verbindende schakel tussen de Business en de IT-afdeling van één van onze klanten. Je gaat aan de slag voor een grote financiële dienstverlener en specialiseert je in een domein, zoals Hypotheken of KYC. Voor dit domein ontwerp je dashboards die in één oogopslag waardevolle inzichten geven. Je haalt de wensen op dashboardgebied op bij interne stakeholders en gaat vervolgens met de data-afdeling in gesprek. Zij bouwen de dashboards. Jouw rol is die van tolk: tussen de technici en de operatie.

Als Business Analist heb je een heel breed takenpakket. Je signaleert issues op verschillende vlakken: data, proces en ook gedragskwesties passeren regelmatig de revue. Maar je doet veel meer dan signaleren: je zorgt ervoor dat zaken gedaan worden. Wanneer je signalen krijgt vanuit de business over kwaliteitsproblemen met data, dan schakel je direct met IT. Trek je de conclusie dat bepaalde processen efficiënter kunnen? Dan pak je dit op met de team lead in kwestie. Het behalen van de business- en it-doelstellingen van jouw domein is jouw verantwoordelijkheid. Dat wil overigens niet zeggen dat je al het werk zelf doet. Je geeft vooral opdrachten aan superspecialisten op verschillende vlakken en je zorgt ervoor dat stakeholders elkaar begrijpen, ook als ze een andere taal spreken.

Carrierecafe heeft de afgelopen twintig jaar een groot netwerk opgebouwd in de financiële wereld. We kennen het dagelijkse reilen en zeilen op callcenters bij banken en verzekeraars heel goed. Daarom kunnen we je met zekerheid helpen om jouw volgende Business IT-uitdaging te vinden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Business Partner heb je heel taken. Het merendeel van je tijd besteed je aan het beoordelen van signalen en incidenten uit de business. Je geeft de IT-afdeling opdrachten om systeemproblemen op te lossen. Omdat processen en systemen niet meer los van elkaar te zien zijn, besteed je ook tijd aan procesanalyse. Tot slot bestaat een groot deel van je week uit communicatieve werkzaamheden: als verbindende schakel heb je veel contact met interne stakeholders.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

 • Je hebt een HBO-diploma;
 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring als Business Analist (of in aanverwante rol).

Waarom je kiest voor carrierecafe

  • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
  • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
  • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1