Wat ga je doen als Adviseur Dagelijkse Bankzaken?

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken ben je het gezicht van de bank voor lokale klanten. Je werkplek is de bankhal, waar klanten binnenlopen met alle mogelijke vragen over het productaanbod van de bank. De wereld is de laatste jaren snel gedigitaliseerd, maar er zijn nog steeds voldoende klanten die behoefte hebben aan persoonlijk contact. Je helpt deze klanten om hun weg te vinden in het bancaire aanbod. Je informeert ze over de mogelijkheden. Wat is er allemaal mogelijk? Waar kunnen ze het vinden? Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken probeer je klanten zo zelfredzaam mogelijk te maken. Je leert ze hoe ze digitaal al hun zaken kunnen regelen, zodat ze de volgende keer 24/7 de mogelijkheid hebben om hun wensen ingevuld te krijgen.

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken bouw jij je kennis in gaandeweg uit. Tijdens korte trainingen behandel je nieuwe vaardigheden en onderwerpen. Vervolgens pas je de opgedane kennis toe in de bankhal. Je leert dus gaandeweg steeds meer over het bancaire aanbod! Je kunt de klant steeds beter helpen. Hebben klanten alsnog te specifieke of complexe vragen? Dan maak je een afspraak voor de klant met een Financieel Adviseur.

Carrierecafe heeft de afgelopen twintig jaar een groot netwerk opgebouwd in de bancaire wereld. Ooit zijn we begonnen met het bemiddelen van bankhalmedewerkers. Vandaag de dag hebben we nog steeds doorlopende vacatures bij meerdere banken voor liefhebbers van direct klantcontact. Momenteel zijn we actief op zoek voor ABN AMRO, Rabobank en SNS Bank. We zetten ons netwerk graag in om je te helpen om jouw droombaan te vinden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken besteed je het merendeel van je tijd aan direct klantcontact. Je ontvangt klanten en beantwoordt vragen. Alles wat relevant is voor latere contactmomenten leg je vast in een systeem. Hier besteed je dagelijks hooguit een uur van je tijd aan. Tot slot doe je een bijdrage aan lokale bijeenkomsten die door de bank worden georganiseerd. Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken bouw je op die wijze actief aan je lokale netwerk.

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een MBO-4-diploma;
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring bij een bank;
  • Je bent in het bezit van WFT Basis (noodzakelijk);
  • Je bezit daarnaast nog één of meerdere WFT’s (Hypothecair Krediet, Vermogen, Schade).

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van bancaire professionals;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

aminelowres

Amine Mokaddem

Jouw contactpersoon
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Bereik Amine op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

aminelowres
Amine Mokaddem