Wat ga je doen als Administratief Medewerker Hypotheken?

Als Administratief Medewerker Hypotheken bewaak je de volledigheid van hypotheekaanvragen. Je controleert of alle benodigde documenten aangeleverd zijn door de aanvrager of door de intermediair. Bij een hypotheekaanvraag komt veel administratie kijken. De bank wil geen risico’s lopen en daarom precies weten wat de aanvrager verdient, of er een restschuld van een vorig huis of dat er andere schulden zijn. Omdat er zoveel papieren aangeleverd moeten worden gaat er met regelmaat iets mis. Er ontbreken gegevens of een document bevat niet de juiste gegevens. Als Administratief Medewerker Hypotheken controleer je alles, zodat de aanvraag zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.

Carrierecafe zoekt doorlopend naar professionals die het leuk vinden om binnen de hypotheekbranche een rol op de achtergrond uit te voeren. We hebben 20 jaar ervaring met het bemiddelen van functies in hypotheken voor grote en kleine financiële dienstverleners. De inhoud van de functieprofielen van Administratief Medewerker Hypotheken kunnen op detailniveau verschillen. Maar één overeenkomst is er altijd: je leert geleidelijk steeds meer over hypotheken, doordat je zoveel documenten onder ogen krijgt. Ook kun je altijd in stappen taken erbij leren. Je begint met eenvoudige taken en gaandeweg leer je steeds meer bij. Je rooster wordt dus steeds meer een lappendeken van verschillende taken!

Carrierecafe heeft twintig jaar ervaring met het bemiddelen hypotheekprofessionals. In die tijd hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Binnen dit netwerk bevinden zich onder andere inhuurmanagers van ABN AMRO, DAK Hypotheken, Flexfront, Florius, ING Bank, Rabobank, Nationale Nederlanden, Stater en de Volksbank. Onze doorlopende vacature voor Administratief Medewerker Hypotheken kan dus bij meerdere opdrachtgevers ingevuld worden!

Hoe verdeel jij je tijd?

Dat administratieve taken het merendeel van je dag innemen, spreekt voor zich. Over het algemeen heb je geen direct klantcontact. Het komt wel voor dat je contact met intermediairs, zoals notarissen en externe adviseurs. Tot slot is er altijd tijd voor je ingeruimd om taken bij te leren. Je leidinggevende gaat regelmatig met je in gesprek over de gewenste uitbreiding van je taken. Je blijft je dus doorlopend ontwikkelen!

Wat zijn onze functiewensen?

Voldoe jij aan onderstaande functiewensen? Dan kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een passende opdracht!

  • Je hebt een MBO-4 diploma;
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de financiële dienstverlening;
  • Je bent in het bezit van WFT Basis (overige WFT-certificaten zijn niet noodzakelijk, maar zeker welkom!).

Waarom je kiest voor carrierecafe

    • We genieten een voorkeurspositie in hypotheekfuncties-bemiddeling;
    • Met behulp van ons netwerk maak je de volgende stap;
    • Wij zoeken een opdracht die 100% aansluit bij je wensen.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

aminelowres.png

Amine Mokaddem

Jouw contactpersoon
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Bereik Amine op LinkedIn
Direct solliciteren

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

aminelowres.png
Amine Mokaddem