Finance Traineeship

HBO
Fulltime
Amersfoort

Versneld carrière maken in de financiële dienstverlening? Dan bestaat er geen betere start dan het Finance Traineeship van Zakelijk Inkomen!

max4353_lowres.jpg
Of neem contact op met Max
Bel Max op 0302926070
Stuur Max een e-mail
Stuur Max een appje!
Bereik Max op LinkedIn

Traineeship Hypotheekacceptant

HBO
Fulltime
Amersfoort

De trainee Hypotheekacceptant leert in een korte tijd alles over hypotheken. Een ideale startersbaan voor ambitieuze professionals!

aminelowres.png
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Welke Traineeships hebben jullie bij ABN AMRO?

Voor ABN AMRO (en dochteronderming Florius) zijn we doorlopend op zoek naar Hypotheken trainees. Bij deze grote bank starten regelmatig klasssen van jonge ambitieuze afgestudeerden die ervaring op willen doen om snel door te stromen. Een jaar werken als Junior Hypotheekacceptant of Servicemedewerker Hypotheken is een hele goede manier om je CV van een goede basis te leggen voor de rest van je loopbaan. De Traineeship vacatures die wij bij ABN AMRO open hebben staan, zijn doorgaans zo bedoeld: als eerste stap. De hypotheek als product is een heel goed startpunt. Bij de tweede stap in je loopbaan kun je in hypotheken blijven werken als het heel goed bevalt. Maar: als je liever doorstroomt naar een andere rol, dan is dat ook mogelijk.

Welke Traineeships hebben jullie bij Nationale Nederlanden?

Voor het Traineeship Sparen & Beleggen zoekt Nationale Nederlanden doorlopend naar ambitieuze professionals die affiniteit hebben met beleggen. In deze rol beantwoord je vragen van klanten die aan het beleggen zijn. Je spreekt klanten die een beperkt bedrag beleggen en die daarom geen persoonlijke adviseur hebben. Zie jij jezelf in de toekomst Vermogensbeheerder of Beleggingsadviseur worden? Dan is dit traineeship een uitstekende eerste stap voor jou!

Aan de slag bij een kleinere financiële dienstverlener?

Werken bij een grote organisatie kent voor- en nadelen. Mogelijk ligt het jou beter om bij een kleiner bedrijf te werken? Een bedrijf waar iedereen je naam kent en de drempel om met collega’s van andere afdelingen in gesprek te gaan lager ligt? Carrierecafe zoekt ook ambitieuze professionals voor Traineeships bij kleinere financiële dienstverleners zoals Zakelijk Inkomen en Flexfront. Meer informatie vind je in ons vacature-aanbod!

Bieden jullie ook een Traineeship CDD Analist aan?

Carrierecafe is een specialist op gebied van het bemiddelen van CDD Analisten. Bij ABN AMRO hebben we een voorkeurspositie om nieuwe Analisten en ook bij Rabobank CDD hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ook staan we in contact met de CDD-afdeling van de Volksbank. Dus als jouw CDD-loopbaan nog moet beginnen zit je zeker goed! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Want die maken we het graag op maat voor jou!

Waar kan ik namens Carrierecafe aan de slag?

Momenteel hebben we openstaande traineeship vacatures in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Maarssen en Nieuwegein. Zoek je ergens anders een leuke eerste baan? Neem dan gerust contact op. Dan kijken we even met je mee!

Wij werken onder andere voor...