Testimonials

Wat zeggen anderen over Carrierecafe


Johanna Takken - Hypotheekacceptant ASRJohanna Takken

Mijn ervaring met Carrierecafe begint al in 2007! Na een sabbatical van bijna een jaar waarvoor ik mijn baan had opgegeven klopte ik aan bij Carrierecafe. Totaal geen kennis van de financiële branche, ik had alleen werkervaring op het reisbureau.

 


Peter Vos - Medewerker Programma Herbeoordeling Rentederivaten - Rabobank‚Äč

Sinds januari 2015 ben ik via Carrierecafe gedetacheerd geweest bij diverse Rabobanken. Ik ben nu bezig met mijn vijfde opdracht en ik heb het goed naar mijn zin. Ik kan eenieder aanraden om bij Carrierecafe te informeren naar de mogelijkheden. Ik wil graag Carrierecafe als volgt omschrijven:

C Centraal
De gedetacheerde staat centraal. Er is veel aandacht voor de intake/kennismaking. Er wordt gestreefd naar een langdurige samenwerking, waarbij beide partijen tevreden zijn. Mijn vertrouwen in Carrierecafe is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid!

A Aandacht
Maximale aandacht voor het individu en het vinden van de juiste opdracht die het beste bij jou past. Ook maximale aandacht voor de opdrachtgever voor het vinden van de juiste persoon voor de tijdelijke job.

F Feest
Gedetacheerd worden via Carrierecafe is een feest. Regelmatig worden bijeenkomsten georganiseerd, waarbij goed voor de inwendige mens wordt gezorgd.

E Eendracht
Het Carrierecafe werkt nauw samen aan de vastgestelde doelen voor de komende jaren.


Ans Labes - Helpdeskadviseur Hypotheken - ING‚Äč

Sinds begin januari 2018 werk ik fulltime  bij ING hypotheken in Amsterdam. Deze opdracht voldoet helemaal aan de omschrijving die ik van Laritza Hannessen gekregen heb. Geen verrassingen dus. Zeker voor aanvang van de opdracht is er veelvuldig contact met Laritza geweest. Ze is heel prettig in de omgang en snel in de communicatie. Iedereen bij Carrièrecafé is trouwens even aardig! 

Het contact met Carrierecafe is namelijk heel persoonlijk. Er wordt regelmatig geïnformeerd of de opdracht nog bevalt. 


Eurydice Limon - Junior CDD Analist - ABN Amro
 

Ik ben net werkzaam bij de ABN AMRO als Junior CDD Analyst, met dank aan Carrierecafe! De eerste weken zijn voorbij gevlogen, ik heb het erg naar mijn zin!
De begeleiding van Carrierecafe is mij goed bevallen. Ze hebben mij veel tips gegeven voor tijdens mijn sollicitatiegesprek. Ook nadat ik was aangenomen bij de ABN AMRO ben ik altijd met Carrierecafe in contact gebleven en dat bevalt mij goed. Als ik een vraag heb dan wordt deze heel snel beantwoord, hopelijk blijft dit zo.


Peter Arnold

Mijn sollicitatie bij Carrierecafe zal ik niet zo gauw vergeten. In plaats van de zenuwen die je overvallen kreeg ik een warm gevoel toen ik het kantoor in Nieuwegein binnenstapte. Eigenlijk viel alles gelijk op z’n plaats. Het gesprek met Dorien verliep erg prettig en het klikte eigenlijk meteen. Inmiddels ben ik anderhalf jaar verder en de warmte die ik voor Carrierecafe heb is alleen nog maar gegroeid.

Regelmatig heb ik contact met Dorien en haar collega’s. Ze vragen hoe het met je gaat, of je lekker in je vel zit, of ze nog iets voor je kunnen betekenen en ze komen regelmatig bij je kijken op het werk. Telkens een fijne en warme persoonlijke benadering in plaats van een afstandelijk zakelijk contact omdat dat dat vaak zo hoort of gaat. Het lijkt wel een familiegevoel. Ik denk dat dit onder andere komt door de manier waarop Carrierecafe is opgezet door de mensen die dit bedrijf nog steeds leiden.

Ondanks dat er méér dan 100 man werken, blijft het persoonlijke contact met de leiding mogelijk en laten zij veel betrokkenheid zien. Ook merk ik vaak dat mijn collega’s hetzelfde gevoel hebben. En dan is er nog iets wat er bovenuit springt. Als ik aan het einde van de maand mijn uren inlever staat nog dezelfde dag het salaris op mijn rekening. Dat is toch echt ongekend. Ik heb voor meerdere detacheringsbureaus gewerkt maar dit is werkelijk uniek. Echt een groot compliment voor de boekhouding.

Mijn vertrouwen in Carrierecafe is enorm en ik hoop dat onze samenwerking tot aan mijn pensioen mag duren. Maar zoals met alles duurt niets voor eeuwig. Dat is wel een beetje jammer. Dus geniet ik er maar maximaal van zolang ik voor Carrierecafe kan werken. Wat dat betreft is dit bedrijf echt een aanrader voor mensen met drive en met een passie voor financiële dienstverlening.