Recensies Peter Arnold

Mijn sollicitatie bij Carrierecafe zal ik niet zo gauw vergeten. In plaats van de zenuwen die je overvallen kreeg ik een warm gevoel toen ik het kantoor in Nieuwegein binnenstapte. Eigenlijk viel alles gelijk op z’n plaats. Het gesprek met Dorien verliep erg prettig en het klikte eigenlijk meteen. Inmiddels ben ik anderhalf jaar verder en de warmte die ik voor Carrierecafe heb is alleen nog maar gegroeid.

Regelmatig heb ik contact met Dorien en haar collega’s. Ze vragen hoe het met je gaat, of je lekker in je vel zit, of ze nog iets voor je kunnen betekenen en ze komen regelmatig bij je kijken op het werk. Carrierecafe geeft mij telkens weer een fijne en warme persoonlijke benadering in plaats van een afstandelijk zakelijk contact. Het lijkt wel een familiegevoel. Ik denk dat dit onder andere komt door de manier waarop Carrierecafe is opgezet, door de mensen die dit bedrijf nog steeds leiden.

Ondanks dat er méér dan 100 man werken, blijft het persoonlijke contact met de leiding mogelijk en laten zij veel betrokkenheid zien. Ook merk ik vaak dat mijn collega’s hetzelfde gevoel hebben. En dan is er nog iets wat er bovenuit springt, als ik aan het einde van de maand mijn uren inlever, staat nog dezelfde dag het salaris op mijn rekening. Dat is toch echt ongekend. Ik heb voor meerdere detacheringsbureaus gewerkt, maar dit is werkelijk uniek. Echt een groot compliment voor de boekhouding.

Mijn vertrouwen in Carrierecafe is enorm en ik hoop dat onze samenwerking tot aan mijn pensioen mag duren. Maar zoals met alles, duurt niets voor eeuwig. Dat is wel een beetje jammer. Dus geniet ik er maar maximaal van zolang ik voor Carrierecafe kan werken. Wat dat betreft is dit bedrijf echt een aanrader voor mensen met drive en met een passie voor financiële dienstverlening.

Peter Arnold