Niels Wilcke

Business Partner

De afgelopen 20 jaar heb ik in allerlei advies- en managementfuncties binnen de financiële dienstverlening gewerkt. In 2017 ben ik partner geworden bij een organisatie ontwikkelingsbureau en houd ik mij voornamelijk bezig met verandervraagstukken op het snijvlak van organisatie-, proces- en talentontwikkeling. In 2018 hebben wij ons tot carrièrecafé gericht om adequaat in te kunnen blijven spelen op veranderingen bij onze opdrachtgevers.

Onze klanten vragen om betrokken, zelfbewuste en ondernemende medewerkers. Carrièrecafé heeft hiervoor hét netwerk en de juiste ingrediënten om talent te ontdekken. Hierbij is inzicht in de sterktes, zwaktes en motivatie van de interim professionals van onschatbare waarde.

Gezamenlijk werken wij nu aan duurzame inzetbaarheid en lanceren wij proposities om continu leuke en uitdagende opdrachten te kunnen invullen.

Ik ben een creatieve denker, nieuwsgierig en enthousiast met een ‘down to earth’ mentaliteit.’ Mijn vrije tijd is voor ons gezin en verder sta ik graag in de keuken of ben ik aan het sporten.

Contact met Niels Wilcke

030-2926070
06-50732877

Laat je terugbellen