Reguliere verloning

Reguliere verloning, het CC-staffing model, als frealancer aan de slag?

Reguliere beloning lijkt het meeste op een normale verloning bij een vaste of tijdelijke baan, met dat verschil dat je verloond wordt op basis van het uitzend CAO. Carrierecafe volgt het ABU CAO en geldt voor iedereen die wordt uigezonden of uitgeleend aan een opdrachtgever waarbij je onder leiding en toezicht van deze opdrachtgever werkzaamheden uitvoert.

Je ontvangt een van te voren afgesproken maandelijks salaris en deze wordt zo rond de 25ste van de maand uitgekeerd. Werk je meer dan de afgesproken uren, dan betalen we de meer uren uit. Werk je minder uren dan afgesproken, dan verrekenen we dat met de vrije uren. Om te zien hoeveel uren je hebt gewerkt en wanneer, die je je urenstaten per maand in te leveren. 

Verder verdien je nooit minder dan de collega's bij de opdrachtgever, meestal zelfs meer. Als detacheerder zijn wij verplicht je in elk geval gelijkwaardige te belonen als jouw collega's bij de opdrachtgever. 

Werken bij Carrierecafe betekent ook dat je van opdracht naar opdracht kan worden ingezet. Dat kan op verzoek van een opdrachtgever, omdat de opdracht klaar is, maar ook op aangeven van jezelf. Je wilt weer iets nieuws of anders. Carrierecafe helpt je actief bij de volgende stap of naar de volgende vaste baan. In de tussentijd doe je veel ervaring op en vergoot je je netwerk.

Interessante linken

Onze vacatures
CC-Staffing