Vanuit mijn vorige functie kende ik Carrierecafe en had ik regelmatig contact met hen over gedetacheerden bij ons. Toen al een prettige partij om mee samen te werken.  Het schakelen was altijd gemakkelijk, eenvoudig en snel. Dat was de eerste prettige ervaring.

Rond november ’20 zag ik een vacature op Linkedin bij Carrierecafe voorbijkomen waarbij er gevraagd werd naar een Teammanager zonder leidinggevende ervaring. Een functie die op dat moment perfect paste in mijn ambitie en carrièrepad. Binnen no time had ik het eerste en tweede gesprek en werd ik aangenomen als Teammanager Mid Office bij Florius Hypotheken. Van te voren hebben we duidelijk afspraken gemaakt over mijn behoeftes qua begeleiding en hoe het jaar zouden vorm geven.

Na een jaar gedetacheerd ben ik dienst gekomen bij de opdrachtgever. Het jaar was perfect om te kunnen “proeven” aan de functie en fijn voor mijn opdrachtgever om te kijken of we een match waren. Dankzij Carrierecafe heb ik een mooie stap kunnen maken op het juiste moment in mijn persoonlijke carrière.

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1