Solliciteer bij ons op één van deze openstaande recruitment vacatures!

Volledige focus op je kerntaak als Recruiter

Recruitment draait om het bemiddelen tussen een kandidaat en een opdrachtgever, toch? Klopt. Bij ons staat alles wat je doet in het teken van je kerntaak: bemiddelen. Je bouwt een netwerk op, je voert intakegesprekken, je verdiept je in functieprofielen en in werkculturen. 

Wat je als Recruiter bij Carrierecafe dus niet doet: vacatureteksten schrijven, je afvragen op welke jobboards een bepaalde vacature vindbaar moet zijn of contracten opmaken en controleren. Wij willen dat jij je volledig bezig houdt met recruitment, want daar ligt jouw kracht. Net zoals wij ook mensen in dienst hebben die supergoed zijn in andere zaken. Begrijp ons niet verkeerd: je mag overal over meedenken. Alle deuren staan open. Maar we stoppen geen taken in jouw pakket die niets met de kern van je werk te maken hebben.

Ga je bij ons aan de slag als Medior Recruiter? Dan vul jij je werkdagen met intakegesprekken, het scannen van CV’s en het zoeken naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Ga je bij ons aan de slag als Senior Recruiter? Dan krijg je een grote rol in het evaluatieproces in samenspraak met opdrachtgevers en besteed je meer tijd aan het doorplaatsen van onze professionals. Als senior ben je daarnaast vaker bezig om overkoepelend te denken en oplossingen te verzinnen voor problemen waar je collega’s tegenaan lopen

Over het algemeen zien wij je als Senior Recruiter als je minimaal vier jaar werkervaring hebt. Maar zoals jij ook heel goed weet vanuit je eigen bemiddelingservaring is het vaststellen van senioriteit geen zwart/witkwestie die volledig afhankelijk is van jaren ervaring. Het is ook van belang wat je eerder hebt gedaan en of dat aansluit bij het takenpakket dat je bij ons krijgt.

Je kunt doorgroeien naar Teamcaptain Recruitment

Bij Carrierecafe zit er een Teamcaptain tussen de managementlaag en de recruitment teams. Op dit moment is dat er één, alleen moeten dit er twee worden. Als Teamcaptain geef je leiding op operationeel niveau. Je stuurt met name de Medior en Junior Recruiters aan, de Senior Recruiters werken volledig zelfstandig.

Word je bij ons aangenomen als Senior Recruiter? Dan kun je snel doorgroeien naar Teamcaptain. Binnen enkele maanden. Mocht je ambities hebben om Recruitment Manager te worden dan is dit een hele waardevolle stap. Aangezien Carrierecafe de laatste jaren heel snel groeit is het zomaar mogelijk dat je meer carrièrestappen bij ons kunt maken.

Het is gewoon een leuk bedrijf

We horen je al denken: dat zeggen ze allemaal. Klopt. Maar bij ons is het echt waar. Ok, we horen je al denken: ook dat zeggen ze allemaal. Klopt wederom. Maar bij ons is het écht waar! Carrierecafe is ooit begonnen als een internetcafe waar je een kopje koffie kon drinken om vervolgens je CV op de bar achter te laten. Die geschiedenis heeft de basis gelegd voor de huidige bedrijfscultuur: sociaal, eerlijk en gezellig. Begrijp ons niet verkeerd: er wordt ook gewoon keihard gewerkt.

 

Wij werken onder andere voor...

bodinesmallres
Bodine Buijserd