Payroll constructie

De payroll constructie, voor flexibiliteit binnen je onderneming

De payroll constructie wordt steeds vaker toegepast als er nieuw personeel nodig is binnen een bedrijf. Veel bedrijven en instellingen willen meer flexibiliteit als ze nieuwe mensen aannemen en daarom wordt niet direct bij aanvang gekozen voor het in dienst nemen met een proeftijd. Wanneer je kiest voor de payroll constructie treedt de medewerker in dienst bij Carrierecafe. Jij betaalt als inlener een vast bedrag per maand of per gewerkt uur. Wij nemen vervolgens de salarisadministratie, eventuele ziekteverzuimbegeleiding en afdracht van sociale premies voor onze rekening. Gedurende de looptijd van het contract heb je daar als werkgever dus geen omkijken naar.


Payroll heeft veel voordelen
Payroll is een constructie die veel voordelen heeft en Carrierecafe weet dat als geen ander. Dankzij onze ruime ervaring met het detacheren van medewerkers kunnen we je hier alles over vertellen als je overweegt om via payroll nieuw personeel in te huren. De payroll constructie kan worden gebruikt voor tijdelijk personeel dat voor een project bij je aan de slag gaat, maar ook voor een medewerker die te zijner tijd in vaste dienst treedt. Door te kiezen voor de payrollconstructie ben je flexibel in het inzetten van nieuw personeel en kun je dus als bedrijf gemakkelijk inspelen op actuele ontwikkelingen.

Jouw voordelen

  • Carrierecafe biedt concurrerende tarieven;
  • Je werft en selecteert de mensen zelf, dus geen werving en selectie kosten;
  • Payroll biedt optimale flexibiliteit;
  • Geen financiële en juridische risico’s;
  • Carrierecafe is juridisch werkgever, dus wel de lusten maar niet er lasten;
  • Je hebt de mogelijkheid een medewerker voor 5,5 jaar flexibel inzetten. Normaal mag je maximaal 3 contracten in 2 jaar aanbieden.


Neem contact op voor meer informatie over payroll
Heb je een mogelijk nieuwe medewerker en wil je deze door middel van een payroll constructie inzetten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We zijn vooral actief in de financiële branches zoals het bankwezen, maar in principe werkt Carrierecafe voor iedere branche. Samen met jou leggen we de afspraken vast. We zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 030 - 29 26 070.